Şifrem?
147 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ayvalık CHP 3. Seçim Bürosunu Açtı
Ayvalık'da Cumhuriyet Halk Partisi’nin 3. Seçim Bürosu, CHP Balıkesir 1. Sıra Milletvekili adayı Namık Havutça ile CHP Balıkesir Milletvekili adayı Hüsnü Erol ve CHP Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Ramazan Coşkun’un da katıldığı coşkulu bir açılışla gerçekleşti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Ayvalık’ta çarşı merkezi, Edremit Caddesi üzerinde bulunan CHP Seçim Bürosunun açılışında, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, CHP Milletvekili aday adayı Gökay Bacan, CHP’li Balıkesir İl Genel Meclis ve Ayvalık, Küçükköy ve Altınova Belediyelerinin CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, ilçe ve belde teşkilatlarının yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partili hazır bulundu.

12 Haziran Genel Seçimlerinde CHP’yi destekleyen yüzlerce vatandaşın da katıldığı coşkulu açılışta konuşan Demokratik Sol Parti ile Mustafa Sarıgül’ün öncülüğünde kurulma aşamasındayken feshedilen Türkiye Değişim Hareketi’nin Ayvalık ilçe yöneticilerine rozet takılarak CHP’ye katılmalarıyla ilgili mini bir tören düzenlendi.

Seçim bürosunun açılış töreninde konuşan CHP Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Ramazan Coşkun, 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin Türkiye’nin kaderini değiştireceğini vurgulayarak, Atatürk’ün Kurtuluş Savaşında söylemiş olduğu, ‘Milli dava uğruna ulusal güçler birleşmelidir’ sözlerinin ardından, “Bugünkü adres Cumhuriyet Halk Partisi’dir” diye konuştu.

“KORKU İMPARATORLUĞUNU YIKACAĞIZ”
CHP’nin Ayvalık’taki seçim bürosunun açılışında konuşan CHP Balıkesir 1. Sıra Milletvekili Adayı Namık Havutça, sosyal demokrasinin bayrağının 2 dönemdir dalgalandığı Ayvalık’ta esnafın, işçinin, memurun ve halkın rahat nefes aldığını vurgulayarak, “Bu Bandırma’da da böyledir. İşte biz bunu Türkiye geneline taşıyacak ve herkesin rahat nefes almasını sağlayacağız” diye konuştu.

Türkiye’de korku duvarlarını yıkacaklarını kaydeden Havutça, “Korku imparatorluğunu yok ederek. Silivri duvarlarını yıkacak ve ülkemize özgürlük getireceğiz” diye konuştu.

EROL, “EZBERLERİNİ BOZACAĞIZ”
Açılış töreninde konuşan CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Hüsnü Erol ise, İktidar partisinin Ayvalık’ta ezberlerini bozduklarını, 13 Haziran sabahında da Türkiye’de ezberlerini bozacaklarını kaydederek, “Tarihimize küfredenlere, Ali Çetinkaya’mıza ‘Cellat’ diyenlere, Devlet büyüklerimize hakaret edenlere karşı bu savaşı birlikte vermeye hazırız. Buna Balıkesir’imizde hazır, Türkiye’mizde hazır” diye konuştu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Edip Uğur’un bir konuşmasında, “Bu seçim eski Türkiye’nin son seçimi, Yeni Türkiye’nin ilk seçimi olacaktır” şeklinde sözlere sarf ettiğinin altını çizerek, “Yaptığımız seçim konuşmalarında bunu birkaç kez sordum ama henüz cevabını alamadım. Eski Türkiye ne? Yeni Türkiye ne?” diye sordu.

“AK PARTİNİN İNSANA DAYALI POLİTİKASI YOK”
Açılışta konuşan Ayvalık Belediye Başkanın Hasan Bülent Türközen’de, Ak Parti iktidarının ülkede ki çiftçi, memur, işçi ve esnaf kesimini perişan ettiğini kaydeden Türközen, “Ülke, her yönden cumhuriyet tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. Bundan daha kötüsü olabilir mi? Ama milletle alay eder gibi televizyonlara çıkarak, İstanbul’da kanal açacaklarını söyleyerek, Ankara’ya 500 bin nüfusa hitap edecek uydu kent kuracaklarıyla övünüyorlar. İyi ama bunlar karın doyurur mu? İstanbul’da ki kanal ile Ankara’da ki uydu kent inşaatları her zaman olduğu gibi yandaş firmalara peşkeş çekilecek ve birileri trilyonları cebe indirirken, köylü ve çiftçi yine borç batağında yüzecek. İnsana dayalı bir politikaları var mı? Bu yüzden de bu seçimlerde çok iyi düşünerek oy verin” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Namık Havutça, Hüsnü Erol, Hasan Bülent Türközen, İl Başkan Yardımcısı Ramazan Coşkun birlikte keserek, seçim bürosunda CHP Kadın Kolları tarafından hazırlanan ikramlar davetlilere dağıtıldı.

06.06.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ayvalık CHP 3. Seçim Bürosunu Açtı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi