Şifrem?
183 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesir'de İnternet Hızlanıyor
Türk Telekom Balıkesir İl Müdürlüğü, internet hızını maksimum seviyeye çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Kent merkezinde sokak bazında çalışma yapan Telekom, abonelerinin internet erişiminde sıfır hız kaybını sağlayan fiber optik kablolar üzerinden hizmet almasını sağlıyor.

SOKAKLARA "FİBER OPTİK" SANTRAL
Telekom İl Müdürü Metin Ay, internet abonelerinin 8 MB'lık hıza erişmelerini sağlamak amacıyla bir süre önce başlattıkları çalışmalarının hızla devam ettiğini bildirdi. Balıkesir'de interneti hızlı hale getirmek için çabaladıklarını kaydeden Metin Ay, "8 MB hızı her noktaya eriştirmek istiyoruz. Bunun için sokak bazında çalışma yapıyoruz. Sokaklara erişim sistemleri kurarak abonelerimizin internetteki hız kayıplarını sıfır seviye hedefiyle minimize etmiş olacağız. Bunun için de erişim sistemlerinden abonelere fiber optik kablo üzerinden internet hizmeti veriyoruz. Mahalle santrallerimiz ile internetteki zayıflık ortadan kalkıyor" dedi.

Türk Telekom abonelerinin kurumun verdiği hizmetlerden memnun olduklarını kaydeden il müdürü Metin Ay, müşteri memnuniyeti anketleri yaptıklarını, hizmetlerle alakalı olarak müşterilerden aldıkları tepkilerin son derece olumlu olduğunu, bunun da kendilerini motive ettiğini kaydetti. Balıkesir'de arızaların giderilmesiyle alakalı olarak genel müdürlüğün belirlediği standartları en iyi şekilde uyguladıklarını kaydeden Ay, Balıkesir'de müşterilerle randevulu çalışma sistemi uyguladıklarını, randevunun tarih ve zaman diliminin müşteri tarafından belirlendiğini ve görüşülen konunun en kısa sürede yerine getirildiğini söyledi.

Harici Erişim Sistemi (HAES) adı verilen kutulara yakın olan internet aboneleri bu merkezlere olan mesafeye göre internette 8 MB'a kadar hızdan yararlanıyor. Mahalle santralleriyle ilgili çalışmaların sürdüğü bildirildi. Telekomun daha önceki alt yapısında internet hizmetleri telefon hizmetlerinin verildiği bakır kablolar üzerinden veriliyordu. Fiber optik erişim sistemi ile internet hizmetinde yeni ve çok hızlı bir dönemin başladığı kaydedildi.

YENİ KONSEPT
Balıkesir İl Telekom Müdürlüğü'nde hizmet binasının yenilenmesiyle beraber uygulamaya konulan yeni Müşteri Hizmetleri Konseptinin vatandaşlar tarafından son derece beğenildiğini ve Telekom müşterilerinin bu konsepti benimsediğini anlatan Metin Ay, Bandırma ilçesinde de tamamlanarak uygulamaya konulan Müşteri Hizmetleri Konsepti'nin yakın bir süren sonra Edremit ilçesinde de faaliyete geçirileceğini, bunun için gereken ihale vs. gereken çalışmaların devam ettiğini söyledi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI HİZMET
İl Telekom Müdürü Metin Ay, Bartın'da görev yaparken Türk Telekomünikasyon A.Ş.'nin 2010 öncesindeki yeni yapılanma organizasyonu kapsamında Balıkesir'e atandı. Türk Telekom İl Müdürü Metin Ay, çalışmalarını, "müşteri memnuniyeti" odaklı olarak gerçekleştirdiklerini ve verdikleri hizmetlerden son derece olumlu tepkiler aldıklarını belirtti. 30 Ekim 2009 tarihinde atandığı Balıkesir'de görev yapmaktan memnun olduğunu kaydeden Metin Ay, aslen Balıkesir Gönenli olduğunu, daha önce Çanakkale PTT Başmüdürlüğünde 7 yıl, 1998-2003 yıllarında Balıkesir İl Telekom, 2003-2005 yılları arasında Bandırma Telekom Müdürlüğü, 2005-2007 Yozgat İl Telekom Müdürü ve 2007-2009 Bartın İl Telekom Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Balıkesir'e atandığını, burada görev yapıyor olmaktan onur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

15.03.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

GKHN / BALIKESİR
HAKSIZ REKABET
türk telekom temel alt yapı hizmetlerini sunuyo herkes mecbur kılınıyo ttnet için belki anında hizmet ama diğer alt yapı hizmeti alan firmalara çeşitli bahaneler ile hizmet geçiktiriliyo böylelikle internet söktöründe ttnet ve türk telekom haksız rekabeti devam ediyor insanları böyle yıldırma politikalrı ile kendilerine mecbur kılıp düşük hızları yüksekmişcesine satıyorlar vaad ettikleri hızlar günümüze göre çok eskide kaldı ama alternatifler olmadığından elimiz mahkum alıyoruz
01.10.2012 13:33:21
Selahattin / balıkesir
ikna Süresi
TTnetten başka bir Aracı internet sunumu yapan firmaya geçmeyi düşündüm. Ama TTneti Kapattırdığımda işlemin ibttiğini düşünmüştüm. Yanılmışım 7 gün ikna süresi varmış yani işlemi kapattırdım yok öyle Telekom görevlisi seni sıran geldiğinde arayacak seni ikna edecek veya kandırmaya calışacak kandırırsa sende ikna olursan tekrar Ttnete geciyorsun yoksa ikna olmuyorsan portunu kapatıyorlar. Yok acelem var diyorsan hattımı kapatmak portumu kapatmak istiyorum diyorsan çağrı merkezini ara sana desinlerki sözleşmerde 7 gün süre var kapatamıyoruz. çağrı merkesinden gelecek telefonu bekleyeceksin diyecekler. Anlaşma yaparken ne kadar iyi ama iptal ettirmek icinde nerdeyse yavartıyorlar. şükür kurtuldum. Arada 1 hafta internettsiz kalıyorsunuz aman dikkat.
07.08.2010 19:24:22
Kürşat / Balıkesir
Fiyatlar çok yüksek..
Başka ülkelerde internet bağlantısı ucuz olmakla kalmıyor kotasız vede çok yüksek bağlantıyı kullanıcılarına sunuyorlar.. Erişim hakkı Türkiye`de oldukça sınırlanıyor buda benim güzel vatandaşlarımın aklına " neden? " sorusunu getiriyor..
18.07.2010 20:07:24
dumur / kazanova@hotmail.com
teşekkürler
telefonumu ve internetimi kapattırmaya gittiğimde çalışanların panik halinde olduğunu gördüm. çünkü herkes bağlantısını kesiyor bu kurumla. çalışanlar da tedirgin haliyle. herkes ekmek parasında.
16.03.2010 12:34:42
Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesir'de İnternet Hızlanıyor

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi