Şifrem?
181 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Son Haberler
  Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor
  Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı
  Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
  Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı
  Ayvalık'ta Uluslararası Zeytin Hasadı Festivali Başladı
  Tarihi Bina Ayvalık Belediyesi’ne Tahsis Edildi
  Canı Pet Şişeye Emanet Edilen Suriyeli Çocuk Kurtarıldı
  Türkiye Aşığı İspanyol Kadın Ayvalık'ı Mesken Tuttu
  Balıkesir’de Uyuşturucu Operasyonu
  Balıkesir'de Düzensiz Göçmenleri Taşıyan Tekne Battı
  Giritli Ailenin 150 Yıllık Taşından Çıkan Lezzet: Dibek Kahvesi
  Ayvalık'ta Türk Müziğini Tanıtma ve Destekleme Projesi
  Ayvalık'ta Görme Engellileri Anlayabilmek İçin Farkındalık Konseri
  Ayvalık'ta Şiddetli Yağış ve Fırtına
  Balıkesir'de 60 Düzensiz Göçmen Yakalandı
  Mısır Tarlasında Saklanan 50 Düzensiz Göçmen Yakalandı
  Telefon Dolandırıcıları Polisten Kaçamadı
  Balıkesir'de 98 Düzensiz Göçmen Yakalandı
  Balıkesir'de 41 Düzensiz Göçmen Yakalandı
  Ayvalık ve Savaştepe'ye Doğal Gaz Müjdesi
  Balıkesir'de Telefonla Dolandırıcılık
  Balıkesir Ayvalık'ta 92 Düzensiz Göçmen Yakalandı
  İzmir'de Yanan Ormanlar İçin Sahneye Çıkacaklar
  Ayvalık Sahilleri Yabancı Turistlere Kaldı
  Ayvalık'ta Ormanlık Alanda Korkutan Yangın

Seçme Haberler Haberleri

Ayvalık'ta Dereler Temizleniyor
Ayvalık'ta, Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yoğun çalışmaların ardından ilçe genelindeki dereler ve dere yatakları temizlendi.
Ayvalık'ta Yoksullara 1400 Ton Kömür
Ayvalık'ta, Başbakanlık Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki yoksul vatandaşlara dağıtılmak üzere 1400 ton kömürün dağıtımına önceki gün başlanıldı.
Küçükköy-Sarımsaklı'da Derin Deşarj İçin Anlaşma Yapıldı
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinde yapımı tamamlanan Arıtma Tesisinin en önemli ünitesi olan Derin Deniz Deşarjı için önceki gün düzenlenen protokole imzalar atıldı.
Ayvalık Pir Sultan Abdal Derneği Yeni Yerinde
Ayvalık'taki, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Ayvalık Şubesi yeni adresine taşındı.
Sulama Birliği Meclis Toplantısı Yapıldı
Ayvalık'ta, Altınova Sağ Sahil Sulama Birliği’nin Kasım ayına ait olağan meclis toplantısı önceki gün Altınova Belediyesinde yapıldı.
Akçay'da Alt Yapı Önlemleri Alınıyor
Edremit'e bağlı tatil ve su beldeki Akçay’da ağır kış koşulları başlamadan kanalizasyon ve yağmur suyu hatları özel kanal temizleme aracı ile temizleniyor.
Ayvalıklı Miniklere Ayşecik Desteği
Ayvalık'ta, Ayşecik Kreş ve Gündüz Bakım Evi ardı ardına düzenlediği sosyal etkinliklerle dikkatleri üzerinde topluyor.
Öğretmenler Arası Voleybol Şampiyonu E.M.L Oldu
Ayvalık'ta, İlçe Milli Eğitim ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen okul öğretmenleri arası masa tenisi ve voleybol turnuvası şampiyonları belli oldu.
Ayvalık'ta Kadına Şiddet Paneli
Ayvalık'ta, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kadının Sosyal Hayatını Araştırma ve İnceleme Derneği (KASAİD) Ayvalık Şubesi tarafından 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler yapıldı.
Ayvalık'ta Kadına Şiddete İlginç Tepki
Ayvalık'ta 25 Kasım Uluslar arası Kadına Yönelik Şiddetle mücadele günü olması nedeniyle düzenlenen eylemlerle seslerini duyurmaya çalıştı.
Ayvalık'ta Öğretmenler Günü Kutlandı
Ayvalık'ta, 24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç’ın öncülüğünde kutlandı.
Van'lı Depremzede Minikler Ayvalık'ta
Ayvalık'ta Van'lı depremzede minikler okullara yerleştirildi.
Ayvalık'ta Çocuklar Haklarını İstedi
Ayvalık'ta, çocukların sorunlarına ilişkin olarak kamuoyunun dikkatini çekmek ve çocuklara daha iyi yaşam koşulları sağlamak amacıyla 1989 yılında, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından hazırlanan Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin imzalandığı 20 Kasım günü nedeniyle minikler Cumhuriyet Meydanı’nda önceki haklarının arayışına girdi.
Ayvalık'ta Örnek Belediye İşçisi
Ayvalık'ta, 18 yıldan bu yana belediyede Temizlik İşleri Amirliği bünyesinde çalışan Akın Başer adlı 54 yaşındaki temizlik işçisi çalışkanlığının yanı sıra, kendi imkanlarıyla yaptırdığı tekerlekli minik çöp konteynırında bulundurduğu pilli radyosuyla müzik yayınının yanı sıra temizlik yaptığı yerlerdeki vatandaşlara kolonya ikramında bulunmasıyla dikkat çekiyor.
Ayvalık'ta Aşk Grevi 'Gala' Dedi
Ayvalık'ta faaliyet gösteren Ayvalık Sanat Derneği’nin tiyatro topluluğu Tiyatro Objektif’in bu yılki ilk oyunu Aşk Grevi’nin gala gecesini, derneğin Ayvalık’a kazandırdığı ve ilk kez bu oyunla sanatseverlere kapılarını açtığı Sanat Fabrikası’nda yaptı.
GMKA Bilgilendirme Toplantıları Ayvalık'ta Başlıyor
Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın 2011 yılında çıkmış olduğu iki destek programı için bilgilendirme toplantısı Pazartesi günü Ayvalık’ta yapılacak.
Bulgar Ormancılar Ayvalık'ta İnceleme Yaptı
Ayvalık'ı ziyaret eden Bulgaristan’ın Kazanlık kentinde Devlet Orman ve Avcılık Müdürlüğü görevlisi bir gurup, önceki gün Ayvalık Orman Şefliği’nin konuğu olarak ilçeyi ziyaret etti.
Akyürek'ten Eski Belediye İşçilerine Sert Tepki
Ayvalık belediye başkan vekili Akyürek eski belediye işçilerine sert tepki gözterdi.
Başkan Türköze Van'da İncelemelerde Bulundu
Kıyı Ege Belediyeler Birliği'nin deprem bölgesinde bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Van'a düzenlediği geziye katılan Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, afet bölgesindeki en büyük sorunun barınma olduğunu söyledi.
Altınova'da Eski Başkanın Anne Acısı
Ayvalık'a bağlı Altınova beldesinde 1994–1999 yılları arasında belediye başkanlığı görevinde bulunan Alaattin Süberoğlu, 88 yaşındaki annesi Hilmiye Süberoğlu’nu kaybetti.
Ayvalık'ta 50 İşçi AK Parti'ye Geçti
Ayvalık'ta 50 işçi, toplu olarak Ak Parti’ye katıldı.
Altınova'da Hasat Zamanı
Ayvalık'a bağlı Altınova beldesinde, belediyeye ait zeytinliklerin hasadı toplanmaya başlandı.
Ayvalık'ta Dünyayı Konuşturan Sergi
Kültür ve sanatın başkenti olma yolunda hızla ilerleyen Ayvalık'ta, son dönemlerde yaptığı seramik-heykel çalışmalarıyla sık sık gündeme gelen Mimar –Sanatçı Dilek Mumcuoğlu Bölükbaşı'nın, ‘Dünya Konuşuyor’ adlı sergisine ev sahipliği yapıyor.
Yunan Akutçu'dan Yeni İkaz
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün deprem bölgesi ziyareti öncesinde Van’da bazı binalarının sıvandığını ve sadece Gül’e şirin görünmek için depremzede çocuklara dizüstü bilgisayarların dağıtıldığını ve Cumhurbaşkanı’nın ziyaretinin sona ermesinin ardından bu laptopların geriye toplandığına ilişkin iddialarıyla bir anda ülke gündemine oturan Yunanistan Arama Kurtarma Örgütü Midilli Şubesi Başkanı Dr. Zoi Livaditou, ülkesinden ikinci bir uyarıda daha bulundu.
Yunan Arama Kurtarma Ekibinden İlgiç İddia
Deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Van'a giden Yunan arama kurtarma ekibi, ilginç iddialarda bulundu.
Ayvalık'ta Kaçak Deri Toplayıcılar THK'nu Zora Soktu
Kurban derilerini bağış alma yetkisinin sadece Türk Hava Kurumu’na (THK) ait olmasına rağmen,Ayvalık'ta, bazı kuran kurslarıyla, kimliği belli olmayan kişilerin kurban derisi topladıkları belirtildi.
Ayvalık'ta Kaza Ucuz Atlatıldı
Ayvalık'ta özellikle bayramlarda artış ivmesi gösteren trafik kazalarının ilki önceki akşam Altınova beldesinde meydana geldi.
Ayvalık'ta Satışlar Satıcının Yüzünü Güldürmedi
Ayvalık'ta kurulan pazara getirilen kurbanlıkların hemen hemen yarısı elde kalırken, satılanlarında satıcının yüzünü güldürmediği öğrenildi.
Küçükköy Belediye Meclisi Toplandı
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinde, önceki gün toplanan Belediye Meclis Üyeleri Kasım–2011 olağan toplantısını yaptı.
Cumhuriyet İçin Zirve Yürüyüşü
Ayvalık'ta emekli astsubay Yıldırım Alp’in öncülüğünde kurulan ve kısa sürede Edremit Körfezi’nin birçok ilçesinden gelen katılımcılarla büyüyen Keşif Yolcuları Doğa Sporları Gurubu, Cumhuriyet için Kaz Dağları’nda, Sarıkız zirvesi gerçekleştirdi.
Tıp Sekreterleri Sertifikalarına Kavuştu
Ayvalık'de, Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Türkiye’de son olması açısından da ayrı bir öneme sahip olan ‘Tıp Sekreterliği’ kursuna katılan kursiyerlere önceki gün Ayvalık Devlet Hastanesi’nde yapılan bir törenle kurs bitirme sertifikaları dağıtıldı.
Ayvalık Aydınlatma Direklerinde Ekonomik Sisteme Geçiyor
Ayvalık, ilçe merkezinde bulunan Cumhuriyet Meydanı’ndan, marinaya kadar uzanan sahil bandındaki belediyenin kaynak atölyesinde üretilen modern görünümlü aydınlatma direklerinin ışıklandırma sistemleri de gözleri yormayacak sodyum buharlı ışıklarla donatılıyor.
Ayvalık Belediyesi'nden Depremzedelere 50 Bin Gıda Kolisi
Van ve ilçesi Erciş’te 23 Ekim tarihinde meydana gelen depremin ardından ülke genelinde deprem bölgesine yardım sürerken,Ayvalık Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyası tüm hızıyla sürüyor.
Ayvalık'ta Tiyatro Coşkusu Yaşandı
Ayvalık'ta faaliyet gösteren Ayvalık Sanat Derneği’nin tiyatro topluluğu Tiyatro Objektif’in bu yılki ilk oyunu Aşk Grevi’ni, derneğin Ayvalık’a kazandırdığı ve ilk kez bu oyunla sanatseverlere kapılarını açtığı Sanat Fabrikasında sahneledi.
Altınova Cumhuiyet İçin Yürüdü
Ayvalık'a bağlı Altınova beldesinde, Van depreminin ardından Başbakanlık genelgesiyle iptal edilen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını belde halkı önemsemedi ve Altınova’da yüzlerce vatandaş ellerinde bayraklarla cumhuriyet coşkusunu yaşadılar.
Başkan Türközen'den İki Köye Atatürk Büstü Hediye
Ayvalık Belediyesi, Cumhuriyetin 88. yılı anısına Üçkabaağaç ve Çakmak köylerine görkemli birer Atatürk büstü yaptırdı.
Ayvalık'tan Yardım Tırı Yola Çıktı
Ayvalık'ta, Van ve ilçesi Erciş’te meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından başlatılan ve kısa sürede çığ gibi büyüyen yardım kampanyasında toplanılan insani yardım malzemeleri önceki gün Ayvalık Belediyesi tarafından sağlanan bir tır ile deprem bölgesine gönderildi.
Başkan Türközen Basın Mensuplarıyla Buluştu
Ayvalık, Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ilçede görev yapan medya kuruluşlarının temsilcileri ve muhabirleriyle kahvaltılı bir toplantı yaptı.
Ayvalık 15 Eylül İlköğretim Okulu Bayrakları Topluyor
Ayvalık'ta, 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılında katıldığı 4 yarışmada, 2 il birinciliği ile toplam 3 ödül alan 15 Eylül İlköğretim Okulu, Yeşil ve Beyaz Bayrakların yanı sıra, Trafik Okulu Bayrağı ile örnek okul olmayı başardı.
Türk Medyası Zeytin Hasadında Buluştu
Ayvalık'ta bu yıl 7.’si düzenlenen Zeytin Hasat Günleri etkinliklerine Türkiye’nin tanınmış gazeteci ve yazarları, organizasyonun onur konuğu olarak ağırlandı.
Toplam Kayıt: 191   Sayfa: 1/5 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ] 

Son Günlerin Haberleri
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Ayvalık Firmalar
Ayvalık Ürünler
Ayvalık Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi