Şifrem?
59 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık çağrısı

-
2276773 Ayvalık haber çağrısı 3546 inceleme

Balıkesirspor'da Taraftara Destek Çağrısı
TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'un teknik direktörü Ali Tandoğan, 4. haftada sahasında Ümraniyespor ile yapacakları maç için taraftarlardan destek istedi.
06.09.2019
Ölüme Terk Edilen Atı Kurtarmak İçin Seferber Oldular
Balıkesir'in Erdek ilçesinde ölüme terk edilen bir at, durumunu sosyal medyadan paylaşan hayvansever Aysel Şengüder'in çağrısı, sanatçı Haluk Levent'in başını çektiği AHBAP üyeleri ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey'in girişimi sonucu tedavi altına alındı.
01.10.2018
Balıkesir OSB 1 Milyon 160 Bin Dolarını Türk Lirasına Çevirdi
Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası OSB'nin 1 milyon 160 bin dolarını Türk lirasına çevirdi.
15.08.2018
1966 Balıkesirspor Taraftarlar Derneği'nden Çağrı
1966 Balıkesirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ahsen Dizman, Eskişehirspor ile oynanacak mücadele için taraftarlara "maça gelin" çağrısında bulundu.
16.11.2017
Bigadiç'ten Tüm Yatırımcılara Yatırım Çağrısı
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Hisarköy mevkisinden çıkan termal suyun dünyadaki selenyum içeren ender sulardan biri olduğunu belirterek, "Bölgemiz turizm yatırım teşvik alanında bulunmaktadır. Buradaki doğal zenginliklere yatırım yapılabilir. Bizim tüm yatırımcılara kapımız ardına kadar açık." dedi.
31.07.2017
Balıkesirspor Taraftarından Başkan Kafaoğlu'na Teşekkür Ziyareti
Balıkesirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sezer Öztürk, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu, Balıkesirspor için başlattığı destek çağrısı üzerine, teşekkür ziyaretinde bulundu.
16.06.2017
Kadın Sporcular Atlı Okçulukta Model Oldu
Balıkesir'de düzenlenen 407 sporcunun katıldığı "Uluslararası Altın Ok Geleneksel Türk Okçuluğu ve Atlı Savaş Sanatları Festivali"nde kıyasıya mücadele eden kadın yarışmacılar, gençleri atlı okçuluk sporuna davet etti. Kayseri'den gelen 17 yaşındaki Janset Genel, gençlere ata sporu atlı okçuluğa başlamaları çağrısında bulundu.
09.05.2017
BASİAD'dan, Milli İstihdam Seferberliği'ne Destek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlayan Milli İstihdam Seferberliği'ne, Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği (BANSİAD) destek verdi.
22.02.2017
Balıkesir Derbisi Öncesi Dostluk Çağrısı
TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor'un başkanı Erhan Elmastaş, pazar günü deplasmanda oynayacakları Balıkesirspor maçıyla ilgili, "İnşallah kimsenin burnu kanamadan centilmence zevkli bir maç izleriz." dedi.
15.02.2017
Kafaoğlu'ndan Yerli Malı Kullanın Çağrısı
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'ndan Yerli Malı Kullanın Çağrısı
04.02.2016
Balıkesir'de Operasyonlar Devam Ediyor
Balıkesir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında operasyon düzenlenen dershanenin bağlı olduğu şirketin, örgütten "Bank Asya'yı kurtarma çağrısı" yapıldığı dönemde bir bankadan krediyle çektiği 2 milyon lirayı Bank Asya'ya yatırdığı belirlendi.
22.01.2016
Bandırmalı Miniklerden Yerli Malı Çağrısı
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Hürriyet İlköğretim öğrencileri ’Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftas’nda stant açarak, yerli malı kullanmanın önemine dikkat çekti.
16.12.2015
Çakırca, 'Yerel Esnafa Sahip Çık' Çağrısını Yineledi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Ayvalık Esnaf Odası Başkan Vekili Melih Çakırca, ilçe genelinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.
16.11.2015
Kızılay’dan Kurban Bağışı Çağrısı
Türk Kızılayı Edremit Şube Başkanı Necati Uytun yaklaşan kurban bayramı ve hayırseverlerin yapacağı kurban yardımları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
28.08.2015
Çin Zulmü Balıkesir’de Protesto Edildi
Doğu Türkistan’daki vahşet, alçaklık ve soykırımı protesto etmek için boykot çağrısı yapan Memur-Sen Balıkesir İl Başkanı Ahmet Gür, Doğu Türkistan’daki Çin zulmüne dur demek ve zulmü kınamak için Çin malları almama kararı aldıklarını açıkladı.
02.07.2015
Burhaniyeli Sağlıkçılar Avrupa Yolunda
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin (Sağlık Meslek Lisesi) Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik programları 2014 teklif çağrısı döneminde, AB Mesleki Eğitim Programı Erasmus+ projesi çerçevesinde “Hastane Enfeksiyonlarından Korunma Uygulamalarının AB Boyutunun Öğrenilmesi” adlı projesi Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.
23.01.2015
Ayvalık Ülkü Ocaklarından 300 Doğu Türkistanlı’ya Sahip Çıkma Çağrısı
Balıkesir’in Ayvalık Ülkü Ocakları tarafından Çin zulmünden kaçarak Tayland’da yakalanan 300 Doğu Türkistanlı Türk’e sahip çıkmak için acil yardım çağrısı yapıldı.
16.12.2014
Anaokulundan İtibaren Aplikasyon Geliştiriyorlar
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama’nın ‘Herkes kodlama öğrenmeli’ çağrısının ardından ortaya çıkan heyecana Bahçeşehir Koleji ve Bahçeşehir Üniversitesi de ortak oldu.
16.12.2014
Kaymakam’dan Daire Amirlerine Spor Çağrısı
Havran Protokolü öğle yemeğinde bir araya gelerek ilçe ile ilgili değerlendirmelerde bulundular. Kaymakam Öztürk daire amirlerine “Personeliniz ile spor yapın çağrısı” yaptı.
12.12.2014
Zeytincilere Makineli Hasat Çağrısı
Edremit Ziraat Odası Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker, zeytin üreticilerinin tarımda mekanizasyona geçmelerini istedi.
09.12.2014
Burhaniye CHP’ye Kongre Çağrısı
CHP eski Burhaniye ilçe başkanlarından Mustafa Yüksel, 2015 genel seçimlerinin yaklaştığını vurgulayarak, uzun süreden beri atamayla iş başına gelen yönetimle çalışan Burhaniye örgütünün acilen genel kurula gitmesi gerektiğini söyledi.
08.12.2014
Ayvalık Ar-Ge’den Partilere Destek Çağrısı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde kısa bir süre önce kurulan Ayvalık Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Derneği (AR-GE) yöneticileri, MHP teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu.
24.11.2014
İş Adamlarına Saray Bosna’dan Yatırım Çağrısı
Saraybosna Bölgesel Kalkınma Ajansı Balıkesir’deki iş adamlarına yatırım çağrısında bulundu.
15.10.2014
Engelliler’den Seferberlik Çağrısı
Türkiye Görme Engelliler Derneği’nin, Çanakkale Savaşları’nın 100. yılı etkinlikleri nedeniyle hazırladığı proje kapsamında Çanakkale Gelibolu’dan, Ankara’ya gitmek için yola çıkan 10 engelli, Bandırma’da coşkuyla karşılandı.
09.10.2014
Başkan Özaydın’dan Havran’lılara Destek Çağrısı
Balıkesir’in Havran ilçesinde sentetik futbol saha yapımı, ihaleyi alan firma tarafından başlatılırken, Havran Fatih Belediyespor’a destek çağrısında bulunuldu.
22.08.2014
Ayvalık Kent Konseyi Yapılandırılıyor
Balıkesir’in Ayvalık Kent Konseyi, Belediye Başkanı Ranmi Gençer’in çağrısı üzerine, yeniden yapılandırılacak.
19.06.2014
İşadamı Tellioğlundan Balıkesirspor'a Birlik ve Beraberlik Çağrısı
Balıkesir'de Tellioğlu Şirketler Grubu Ortaklarından Levent Tellioğlu, 38 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkan Balıkesirspor'a birlik ve beraberlik çağrısı çaptı.
27.05.2014
Burhaniye'de 'Hareket Et, Sağlıklı Kal' Çağrısı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Toplum Sağlığı Merkezi, vatandaşları bol bol hareket etmeye çağırdı.
28.04.2014
Balıkesirspor'dan Sağduyu Çağrısı
Balıkesirspor taraftar gurubu '10KolikleR' ve '1966 Balıkesirspor' taraftarlar derneği cumartesi günü oynanacak Ankaraspor maçı için ortak bildiri yayınlayıp, tribünlere 'sağduyu' çağrısı yaptı.
14.03.2014
Ayvalık'ta Başkan Mesut Ergin’den DSP Çağrısı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den istifa eden Balıkesir’in Küçükköy beldesi Belediye Başkanı Mesut Ergin, 30 Mart seçimlerde, Ayvalık sevdalılarının Demokratik Sol Parti (DSP) çatısı altında buluşmaya çağırdı.
27.01.2014
Yardım Derneğinden Yardımlaşma Çağrısı
Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Körfez Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirirken, dernek başkanı Mustafa Erol, yardımlaşma çağrısında bulundu.
30.12.2013
Balıkesir'den Hyundaı Ve Samsung'a Yatırım Çağrısı
Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, yatırım öncesinde Balıkesir'i tanımak isteyen Güney Kore Büyükelçisi Sankyu Lee'yi ağırladı.
07.11.2013
Gürsel Tekin'den Sandık Çağrısı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Çamcı Köyü’nde yaptığı konuşmada, geçtiğimiz seçimlerde oy kullanmayan seçmenlere , “Sandık başına gidin.” çağrısında bulundu.
29.07.2013
Dursunbeyliler Bayrak Açtı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kazlıçeşme'deki mitingde vatandaşlara Türk Bayrağı çağrısına kulak veren Dursunbeyliler evlerini bayraklarla donattı.
18.06.2013
Bandırma'da Parti Ve STK'lardan Sağduyu Çağrısı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri halka sağduyu çağrısında bulundu.
06.06.2013
MHP'den Sükunet Çağrısı
MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, BDP heyetinin Mart ayında yapmayı planladığı ziyaret için teşkilatına sükunet çağrısında bulundu.
26.02.2013
Lokantacılar Odası'ndan Belge Çağrısı
GIDA ÜRETİMİ YAPANLARA 'İŞLETME KAYIT BELGESİ' MECBURİYETİ GETİRİLDİ
06.02.2013
Körfezi’nin En Büyük Camisi
Edremit'te yapımına başlanan Edremit Körfezi’nin en büyük cami inşaatı devam ederken, dernek yetkilileri camiye yardım çağrısında bulundu.
31.01.2013
Ülkü Ocaklarından Üniversitelere Sağduyu Çağrısı
Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanlığının ilçelerde gerçekleştirdiği istişare toplantılarının ilki Dursunbey’de yapıldı.
02.01.2013
'Kobiler Bu Fırsatı Kullansın'
Balıkesir'in Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, GMKA’nın 6 milyon TL bütçe ayırdığı tarıma dayalı sanayiin geliştirilmesi programı için ilçedeki tarım kalkınma kooperatiflerine ve KOBİ’lere “Proje hazırlayın” çağrısında bulundu.
12.12.2012
Gönen Tirbünlerine Birlik Çağrısı
Gönen Belediyespor'a kötü tezahürattan dolayı verilen ihtar cezası sonrasında açıklama yapan kulüp yönetiminin çağrısı tribünlerden olumlu cevap buldu.
03.10.2012
'Terörün Sona Ermesi İçin Askere Bile Gideriz'
Merkezi, Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Kuzey Ege Gazeteciler Cemiyeti (KEGC), son haftalarda artan terör olayları nedeniyle bölgedeki tüm basın mensuplarının ortak çağrısının sesi oldu ve açıklamada bulundu.
19.09.2012
SES'ten Sürgünlere Sert Tepki
Ayvalık'ta, geçtiğimiz Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonunun (KESK) çağrısıyla 21 Aralık’ta yurt çapında düzenlenen greve destek veren devlet hastanesi hemşirelerinden ve Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Balıkesir Yöneticisi Birsen Seyhan’ın İvrindi’ye tayin edilmesinin yanı sıra 4 SES üyesine de, aylıklarından cezai kesintilerin yapılmasına sert tepki gösterildi.
21.06.2012
Balya'da Sertifika Töreni
Balya'da, Avrupa Birliği Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı Dış İlişkiler ile Avrupa Birliği Daire Başkanlığı’nın ortak olarak koordine ettiği “İllerimiz AB’ya Hazırlanıyor Proje Teklif Çağrısı” doğrultusunda Balıkesir Valiliği Ab Ofisi (Bal-PKM) tarafından hazırlanan “AB Treni Balıkesir’den Geçiyor” isimli proje çerçevesinde 24-28 Ekim 20111 tarihleri arasında düzenlenen Proje Döngüsü Yönetimi (Project Cycle Management) Eğitimine dahil olan 15 katılımcı sertifikalarını kaymakam Bekir Abacı’nın elinden aldı.
13.06.2012
DEİK'ten Çin'e Türkiye'ye Yatırım Çağrısı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çok sayıda bakan ve işadamı ile Çin’e yaptığı ziyarette DEİK İcra Kurulu Başkanı Rona Yırcalı da hazır bulundu. Yırcalı, Çin'de Türk heyetinin Çinli ekonomi heyetlerle gerçekleştirdiği çeşitli oturumlara başkanlık etti.
12.04.2012
Vali Aslan'dan Vergi Çağrısı
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, devletin vergi gelirlerinin artması gerektiğini, bunun için de insanların daha çok çalışıp daha çok vergi vermeleri gerektiğini söyledi.
28.02.2012
CHP Milletvekilinden Hükümete Seka Çağrısı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Balıkesir'de atıl vaziyette bekleyen eski Seka Kağıt Fabrikasının yeniden işlev kazanarak bir üretim merkezi haline dönüştürülüp derhal yerli ve ulusal ekonomiye kazandırılması gerektiğini söyledi.
07.01.2012
Necdet Zorluer'den 'Tribüne Gelin' Çağrısı
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 10 Gurubu’nun Balıkesir’i temsil eden üç takımından biri olan Ayvalıkgücü Belediyespor’un Teknik Direktörü Necdet Zorluer, ligin ilk yarısının son maçı öncesinde takımına güveninin tam olduğunu ve hedeflerinin ligi ilk iki sırada bitirmek olduğunu vurguladı.
15.12.2011
Kaymakam'dan Sosyal Dayanışma Çağrısı
Van’dan Edremit'e gelen 901 depremzede ile ilgili Edremit Kaymakamı Osman Tunç, sivil toplum kuruluşlarına sosyal yardımlaşma çağrısında bulundu.
09.12.2011
Burhaniye'de Kalkınma Ajansı'ndan Proje Yazma Eğitimi
Burhaniye'de, Güney Marmara Kalkınma Ajansı, 2011 yılı proje teklifi çağrısı kapsamında 2 günlük eğitim düzenledi.
23.11.2011
Toplam Kayıt: 70   Sayfa: 1/2 [ 1 ]  [ 2 ] 
Ayvalık Önemli kişiler







Ayvalık Haber Başlıkları
futbol  manyas  belediyesi meclis üyesi adayları  Cengiz Dikici  Sahte Rakı  maddi sıkıntı  kazdağları  Öğrenci  göçmen  ihale  Dünya Balıkesirliler Günü  etüt çalışması  Belediye Başkanı  kaçak kazı  okçuluk  Alaattin Akçeşme  gümrük  Müsiad  haluk uğur  spor toto  Kızılkeçili köyü  Kadın Girişimci  torna  toki  Ak Parti Aday Adayı  Raşit Günhan  Mehmet Bayyiğit  veteran futbolcuları  Bandırma Belediyesi  milli park  operasyon  çeltik  Başkan Adayları  Balpark  İrfan Barış  Hilal Özdemir  milli  Zeytin  ağaç işleme  Zeynep Aydoğan  yöresel lezzet  Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası  istihdam  Nurettin Güney  bakkallar odası  kavga  çit teli  gözaltı  Nihat Emer  kaçak sigara  Halk Eğitim Merkezi  kamyon  kutlama  kedi  şehit aileleri  hamsi  Belediye başkanı adayı  haluk nazlıoğlu  Tarım  Arif Efetekin  2 ölü  burhaniye  çeyiz  CHP  Altıeylül Belediyesi  Ak parti Adayları  otobüs kazası  MHP Karesi  Konser  rekolte  çınar koyu  chp adayı  Sabri Uğur  ali gürbüz  İbrahim Ceylan  İsmet Koçyiğit  Rıdvan Gider  Mustafa Canseven  Selahattin Güvenç  Harun Ertaş  voleybol  balık  Hadi Selimoğlu  Edremit Halk Eğitimi Merkezi  Esnaf  asayiş  valilik  İsmail Aynur  orman  necdet uysal  kurşunlama  temsil  biber  çalışma  polis memuru  maç  transfer yasağı  ihtiyaç  açık hava tiyatrosu  müdürlük 

Son Günlerin Haberleri
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler
08.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Ayvalık Firmalar
Ayvalık Ürünler
Ayvalık Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Ayvalık çağrısı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi