Şifrem?
202 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Altıeylül Belediye Başkanı

-
2036581 Ayvalık haber Altıeylül Belediye Başkanı 14754 inceleme

Balıkesir'de Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı
Balıkesir'de AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yücel Yılmaz ile Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı törenle mazbatalarını alarak görevlerine başladı.
09.04.2019
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Kafaoğlu Oldu
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'nin adayı merkez ilçe Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu.
07.11.2017
Başkan Kafaoğlu'ndan Yaz Okullarına Ziyaret
Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, yaz okulu kapsamında Altıeylül Belediye Spor Kulübü tarafından verilen tekvando, judo ve futbol kurslarında öğrencilerle bir araya geldi.
20.07.2017
Balıkesirspor Taraftarından Başkan Kafaoğlu'na Teşekkür Ziyareti
Balıkesirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sezer Öztürk, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu, Balıkesirspor için başlattığı destek çağrısı üzerine, teşekkür ziyaretinde bulundu.
16.06.2017
Başkan Kafaoğlu'ndan Balıkesirpor'a Destek
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, bağışlama sözü verdiği maaşını Balıkesirspor Kulübü'ne teslim etti.
15.06.2017
Altıeylül'de, Türkçe Tabelaya Geçiş Başladı
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, tabelasını Türkçeleştiren esnafı ziyaret etti.
14.06.2017
Başkan Kafaoğlu Meslektaşlarıyla Buluştu
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ile Diş Hekimleri günü dolayısıyla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek, meslektaşları ile buluştu.
23.11.2016
Kafaoğlu: 15 Temmuz Ruhunu Yaşatacağız
Muhtarlarla bir araya gelen Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ilçede yapımına başlanan anıt ile 15 Temmuz darbe şehitlerinin ruhunu yaşatacaklarını söyledi.
09.11.2016
Başkan Kafaoğlu'ndan Havuz Daveti
3 ay boyunca belirli saatlerde işletmeciliğini Altıeylül Belediyesi’nin üstlendiği Atatürk Yüzme Havuzu’nu gezen Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu tüm vatandaşları çocukları ile birlikte havuzda yüzmeye ve sıcak yaz günlerinde serinlemeye davet etti.
08.08.2016
Başkan Kafaoğlu Kızılay Çadırında
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ile birlikte Anafartalar Caddesi üzerinde kan bağışlarının kabul edildiği Kızılay Çadırını ziyaret etti.
29.06.2016
Başkan Kafaoğlu Almanya'da
Almanya’da düzenlenecek olan Almanya Balıkesirliler Günü etkinliklerine giden Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu UETD’yi de ziyaret etti, Balıkesir’li olan Genel Sekreter Bülent Bilgi ile görüş alışverişinde bulundu.
12.05.2016
Başkan Kafaoğlu, Görev Süresini Değerlendirdi
Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, göreve geldiği 2 yıllık görev süresini değerlendirdi.
05.04.2016
Kafaoğlu, Hastane İnşaatını İnceledi
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ile birlikte yapımı devam eden 850 yataklı bölge hastanesi inşaatını gezdi, incelemelerde bulundu.
30.03.2016
İşkur ile Altıeylül Belediyesi Elele
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İŞKUR ile yapılan protokol gereği kırsal mahallelerde hizmet veren ekipleri ziyaret etti. Köylüköy mahalle kırsalında çalışan ekiplere sürpriz ziyaret gerçekleştiren Kafaoğlu, çalışanlara karanfil dağıttı, hal hatırlarını sordu.
16.03.2016
Altıeylül'den Diyarbakır'a 10bin Höşmerim
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerimizin yanlarında olduğumuzu hissettirmek için höşmerim, peynir ve ekmek gönderdik. Allah yar ve yardımcıları olsun. Yüreğimiz onlarla birlikte atıyor” dedi.
24.02.2016
Kafaoğlu'ndan Yerli Malı Kullanın Çağrısı
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'ndan Yerli Malı Kullanın Çağrısı
04.02.2016
Altıeylül'den Havran'a Nezaket Ziyareti
Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’u makamında ziyaret etti.
19.01.2016
'Allah Kimseyi Vatansız Bırakmasın'
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Havran yolunda trafik kazası geçiren ve Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavileri süren göçmenleri ziyaret etti, kazada yaralanan çocuklara oyuncak verdi, oyun oynadı; devletin sıcak elinin yanlarında olduğunu hissettirdi.
11.01.2016
ALGEM'den Mezun Oldular
Altıeylül Gelişim Merkezi (ALGEM)’de düzenlenen kurslardan mezun olan kursiyerler sertifikalarını aldı. Kurs süresince yapılan faaliyetlerin sergilendiği, Sergi Açılışı’nın da yapıldığı törene Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ak PARTİ İl Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Altıeylül İlçe Halk Eğitim Müdiresi Süreyya Eray, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri , Birim Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.
08.01.2016
Gözlerinde İnanç Var
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Konya’da düzenlenen judo müsabakalarında namağlup şampiyon olan Altıeylül Belediyespor Kulübü bayan takımını ve üçüncü olan erkek takımını ziyaret ederek, sporcuları tebrik etti, kutladı.
08.01.2016
Başkan Kafaoğlu Uluslararası Kongreye Katıldı
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Antalya'da düzenlenen '4. Uluslararası Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Kongresi'ne katıldı.
07.12.2015
Başkan Kafaoğlu’na Engellilerden Ziyaret
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Sakatlar Derneği Başkanı Zeki Uslu ve dernek üyeleri Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu makamında ziyaret ederek, verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.
02.12.2015
Altıeylül Belediyesi’nden Balıkesirspor’a Ziyaret
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi’yi ziyaret etti.
19.11.2015
Balıkesirspor’dan Kafaoğlu’na Ziyaret
Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret etti.
18.11.2015
Başkan Kafaoğlu, Genç Kızı Tekrar Okula Başlattı
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 4 çocuklu Çelikkol ailesinin kızları Hanife’nin okula yeniden başlamasına yardımcı oldu.
11.11.2015
Görme Engelli Öğrencinin Konuşan Tablet Sevinci
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Gazi İmam Hatip Ortaokulu son sınıf öğrencisi görme engelli Esra Kaya’ya konuşabilen tablet hediye etti.
09.11.2015
Başkan Kafaoğlu Seçim Sonucunu Değerlendirdi
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 1 Kasım seçimleri sonrasında değerlendirmede bulundu.
02.11.2015
Kafaoğlu Birim Müdürleriyle Bir Araya Geldi
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, birim müdürleri ile bir araya geldi.
20.10.2015
Başkan Kafaoğlu’na Öğrenci Teşekkürü
Macarlar Mahallesi’nde ikamet eden öğrenciler kendilerine servis aracı konusunda yardımcı olan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret ederek, teşekkür etti.
16.10.2015
Aliağa’da Kafaoğlu Sevinci
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Aliağa Mahallesi’ne gitti, vatandaşlarla bir araya geldi ve Muhtar Sait Akay ile birlikte mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
15.10.2015
Altıeylül’den Ücretsiz Proje
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, arsasının tapusunu getiren vatandaşlardan imar harcı ve proje ücreti alınmadığını söyledi.
13.10.2015
Başkan Kafaoğlu Terörü Kınadı
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Ankara’da meydana gelen hain bombalı saldırıyı şiddetle kınadı.
12.10.2015
Ak Parti Milletvekili Adayları Altıeylül‘ E Çıkartma Yaptı
Balıkesir Milletvekili adayları, Ak Parti İl Başkanı, Altıeylül Belediye Başkanı ve Ak Parti ilçe Yönetimi ile birlikte Altıeylül Muhtarlarıyla Balkonuk Center’da kahvaltıda bir araya geldi.
07.10.2015
Başkan Kafaoğlu Traktör İle Tarla Sürdü
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, tarla gününde traktör sürdü.
06.10.2015
Altıeylül’den Hizmet Turu
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu düzenlediği basın toplantısında merkez ve kırsal mahallelerde sürdürülen belediye çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.
01.10.2015
Başkan Öğrencilerin Yol Sorunu Çözdü
Balıkesir’in Macarlar Mahallesi’nde 60 öğrencinin her gün okula gidiş-dönüşü ile ilgili sıkıntısını Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu çözdü.
30.09.2015
Gaz Lambası Işığında Okudu, Şimdi Belediye Başkanı
Yıllar önce ödevlerini gaz lambası ışığında yapan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, çocuklarla yakından ilgileniyor.
29.09.2015
Başkan Kafaoğlu Halkla Bayramlaştı
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Kurban Bayramı’nda Taşpınar, Turnalar, Akarsu, Kesirven ve Çayırhisar mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı, çocuklara bayram hediyesi oyuncak ve harçlık verdi.
28.09.2015
Başkan Kafaoğlu’ndan Fabrika Ziyareti
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Eğinlioğlu Zincir Fabrikası’nı ziyaret etti.
03.09.2015
Yılın Çevreci Başkanı Seçildi
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Kazdağları Çevre Ödülleri töreninde ’Yılın Çevreci Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü.
31.08.2015
Kafaoğlu Beksan’a Konuk Oldu
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu OSB’deki fabrika gezilerine devam ediyor.
25.08.2015
Balıkesir Ve Manisa’nın Mahalleleri Yeni Yol İle Birleşti
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun talimatı ile yapılan 8 kilometrelik yol ile Balıkesir ve Manisa’nın kırsal mahalleleri karayolu ile birleşti.
18.08.2015
Kafaoğlu İşçilerle Öğle Yemeği Yedi
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir OSB'de faaliyet gösteren bir fabrikayı ziyaret ederek işçilerle öğle yemeği yedi.
18.08.2015
Yırcalı, Başkan Kafaoğlu’nu Ağırladı
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Yırcalı Şirketler Grubu bünyesinde bulunan BEST fabrikasını ziyaret etti.
12.08.2015
Genç Kızın Ailesi Başkanın İzin İsteğini Geri Çevirmedi
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Tam Gün Yaz Okulu öğrencisi İrem Yurtseven'in ailesiyle görüşerek Bolu'daki kampa katılması için izin aldı.
10.08.2015
Tuğgeneral Tokel’den Kafaoğlu’na Veda Ziyareti
Yüksek Askeri Şura kararlarının açıklanması ile Ankara’ya atanan Balıkesir Garnizon Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.
07.08.2015
Gönül Gözüyle Öğreniyorlar
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, görme engelli öğrenciler için Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Yaz Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.
05.08.2015
Başkan Kafaoğlu'na Hizmet Teşekkürü
Gazi Osman Paşa Mahallesi TCDD Caddesi üzerinde yapılan kaldırım çalışması dolayısıyla mahalle sakinleri Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na astıkları pankartla teşekkür etti.
03.08.2015
Gaziosmanpaşa Güzelleşiyor
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray, Park ve Bahçeler Müdürü Osman Zeki Şahin ile birlikte GOP Mahallesi’nde yapımı devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.
30.07.2015
Başkan Kafaoğlu Milli Bisikletçilere Yemek Verdi
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Balıkesir’de kamp yapan Bisiklet Milli Takımına Otel Basri’de yemek verdi.
30.07.2015
Toplam Kayıt: 112   Sayfa: 1/3 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ] 
Ayvalık Önemli kişiler





Ayvalık Haber Başlıkları
balıkesir  dergi  Sefer Akdağ  Büyükşehir Gazeteciler Derneği  İsmail Pekel  Mustafa Yaman  yeniden refah partisi  Mustafa Canbey  Bonzai  Rıdvan Gider  kırtasiye  ekim  deniz  maddi sıkıntı  Şevket Barkır  Büyükşehir Belediye Başkanı  mahsur  tarihi bina  çeyiz  istiklal  hazırlık maçları  çit teli  onyedi eylül üniversitesi  yöresel lezzet  kaçak kazı  Dünya Balıkesirliler Günü  havran  aşure  altınoluk  balya  destek  altay  gökçen  Ensar Aytekin  karadenizliler  elektrik  denetim  BDP  yakalandı  1. lig  Altıeylül Mhp ilçe Başkanı  huzur operasyonu  İsmail Damar  sanat  Abdülhamid Erguvan  sarımsaklı plajı  süs bitkisi  Zeki Çıkrıkçı  kayıp  çalışma  köpek  okul  karesi  ikram  gözaltı  seyir terası  ihracat  kamyon  voleybol  yunan  halk eğitim  ülkücüler  Milletvekili Namık Havutça  huzur  sonuçlar  doğum  motosiklet  AKP  Balıkesirspor  Mustafa Gürcanlar  kaçak midye  Sındırgı  osb  MHP  CHP  deprem  başpehlivan  atolye  Kadın Girişimçi  aydemir mutlu  boğulma  çınar koyu  Zeki Uslu  sahte  çeltik  Bülent Başaran  Zerrin Eğrioğlu  kamyonet  yumurta  kemal aydemir  Ayakkabıcılar Odası  Cemalettin Özden  Kepsut  AKP belediye Başkan adayı  kapya  yetiştiricilik  hayırsever  Tecavüz  sağlık  Hayvancılık 

Son Günlerin Haberleri
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler
08.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Ayvalık Firmalar
Ayvalık Ürünler
Ayvalık Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Ayvalık Altıeylül Belediye Başkanı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi