Şifrem?
364 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Milletvekili Namık Havutça

-
2156010 Ayvalık haber Milletvekili Namık Havutça 7794 inceleme

CHP'li Havutça'ya Gezi'den Beraat
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Balıkesir'deki Gezi Parkı olaylarında, Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet ettiği gerekçesiyle hakkında açılan davada beraat etti.
25.11.2016
12 Eylül Mağdurlarına Borcumuz Var
CHP Milletvekili Namık Havutça 12 Eylül 1980’de yapılan askeri darbeden sonra haksızlığa uğrayan vatandaşlar için kanun teklifi verdi. Havutça, “12 Eylül darbe mağdurlarına borcumuz var, bu borcu mutlaka ödemeliyiz” dedi.
12.02.2016
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça Açıklaması
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Nevşehir İl Teşkilatını ziyaretinde ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
09.01.2016
Toplu Taşımaya Yüzde 25 Zammın Vatandaşa Maliyeti Yüzde 50
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, 2016 yılının ilk günlerinde toplu taşımaya yapılan zamlara ilişkin olarak, "Bu yapılan zam yüzde 25 oranında, ama bunun vatandaşa maliyeti yüzde 50 oranında.
06.01.2016
Havutça Termik Santrali Meclise Taşıdı
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma’nın Şirinçavuş Mahallesi’ne yapılması planlanan termik santralin doğaya ve insan sağlığına vereceği zararların tespit edilmesi için hazırladığı araştırma önergesini Meclise sundu.
23.11.2015
Havutça, Gönen Ve Edincik Kavşakları İçin Çözüm Arıyor
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’nin cevaplaması için Meclis Başkanlığına verdiği soru önergesinde, Bandırma Çanakkale arasında bulunan Edincik ve Gönen kavşaklarında yaşanan onlarca kazanın bilançosunun ağır olduğunu buna rağmen yetkililerin gerekli önlemleri almadığını belirtti.
04.08.2015
Havutça: “Bir Milletvekili En Az İki Dönem Görev Yapmalıdır”
Ayvalık ilçesinde temaslarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Sözcü ile Medya Ayvalık gazetelerini ziyaret etti.
08.01.2015
CHP’li Milletvekili Ve Aday Adaylarından Ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ve milletvekili aday adayları Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i makamında ziyaret etti.
07.01.2015
Havutça, İthalat Lobilerine Sert Çıktı
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, bölge halkının ekmeğini çeltikten kazandığını ve çok zor koşullarda üretim yaptığını ama ithalat lobilerinin çıkarak Gönen pirincinin zehirli olduğunu söyleyerek çamur attığını ifade etti.
15.12.2014
Havutça Balıkesir’de Kanser Araştırması Yapılmasını İstedi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde 60 mahallede kullanılan suda arsenik tespit edildiğini açıklamasının ardından CHP Milletvekili Namık Havutça, Balıkesir’de kanser vakalarının meclis tarafından araştırılmasını istedi.
28.11.2014
Milletvekili Havutça Taksici Oldu
Her hafta siyaset sahnesinden önemli bir ismin direksiyonuna geçtiği Meclis Taksi, bu hafta, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça’ya emanet edildi.
17.11.2014
CHP'li Havutça:'300 Madende Ölüm Riski Var'
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Türkiye’de 300 madende ölüm riski olduğunu ileri sürdü.
06.11.2014
CHP’den Abdullah Cömert Davası Değerlendirmesi
Hatay’da Gezi olaylarında hayatını kaybeden Abdullah Cömert’in Balıkesir’de görülen davasını izleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve Milletvekili Namık Havutça, duruşmayı değerlendirdi.
04.11.2014
Edremit’te Barış Söyleşileri
Balıkesir’in Edremit ilçesinde devam eden ‘1. Edremit İda-Kültür ve Sanat Günleri’ kapsamında 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Yazar Prof. Dr. İhsan Eliaçık, Gazeteci-Yazar Barış Doster ve Balıkesir Barosu Başkanı Av. Yaşar Meyvacı’nın konuşmacı olarak yer aldığı “Barış Söyleşileri” yapıldı.
03.09.2014
Projelerini Cemil Çiçek’e Anlattılar
Balıkesir’in Edremit ilçesi Altınoluk mahallesinde bulunan tarihi Antandros kenti ile çalışmalar yürüten Tarihi Antandros Şehrini Kurtarma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Sakaroğlu, kurucu yönetim kurulu üyesi Gülçin Cömert ve antik kentin arkeolojik kazı çalışmalarının başkanlığını yürüten Prof. Dr. Gürcan Polat, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ile birlikte TBMM Başkanı Cemil Çiçek’i ziyaret ettiler.
10.07.2014
CHP’den Bonzainin Cezasını Artıracak Teklif
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, adına “bonzai” denilen uyuşturucu ile mücadelede önlemlerin yetersizliğine dikkat çekerek Türk Ceza Kanun’undaki (TCK) cezasının artırılması için kanun teklifi verdi.
09.07.2014
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça Bonzai Konusunu Değerlendirdi
CHP Balıkesir milletvekili Namık Havutça ve Bandırma Belediye Başkanvekili Erhan Elmastaş son günlerde Bandırma’nın gündemine oturan 'Bonzai' konusunda bilgi almak üzere Kaymakam Ali Mantı'yı makamında ziyaret etti.
07.07.2014
CHP'li Havutça:'Tasarıya Karşı Çıktı'
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, yeni hazırlanan Elektrik Piyasası Kanunu ile ilgili olarak üreticiler ile bir araya gelerek karşı çıkmaları gerektiğini söyledi.
04.07.2014
Balıkesir Milletvekili Namık Havutça: 'Partimize En Uygun Adayı Çıkartacaklar'
CHP’li Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Balıkesir’in Edremit ilçesinde açıklamalarda bulundu.
02.05.2014
CHP Milletvekili Namık Havutça'nın Acı Günü
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça'nın ablası Emine Deniz, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.
09.12.2013
CHP'den T.C. Protestosu
Balıkesir'de Ziraat Bankası'nın bir şubesindeki tabelada T.C. yazmamasını protesto eden CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Levhaya T.C. yazısını yerleştirdi.
28.08.2013
Chp'li Havutça: 'Memurların Siyaset Yasağı Kaldırılsın'
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, TBMM Başkanlığı'na devlet memurlarının siyaset yapabilmesi için kanun teklifi verdi.
26.08.2013
Balıkesir Milletvekili Namık Havutça’dan Erken Emeklilik Teklifi
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça tarafından, kamuoyunda ‘emeklilikte yaşa takılanlar’ olarak dile getirilen yasa hakkında kanun teklifi verildi.
19.08.2013
'Başbakan Kontrol Altına Alınmalı'
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, beraberinde getirdiği içi boş gaz bombalarıyla basın toplantısı yapan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, “Bir Başbakan’ın dili kin ve nefret dili olmamalı. Bu toplumu iç savaşa götürür. Taksim Gezi Parkı protestolarında gerçekleştirilen müdahale düşman askerine saldırı gibi olmuştur. Burada ülkede 10 yılda tüketilecek gaz bir haftada tüketilmiştir“ dedi.
17.06.2013
CHP'li Havutça'ya Meclis'te Kritik Görev
TBMM yasa dışı dinlemeleri araştırma komisyonunun üyeleri belirlenerek, Genel Kurul'da okundu. CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça da komisyonda görev yapacak.
13.02.2013
MHP ve CHP'li Vekillerden Üniversite Teklifi
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut ve CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma'da Güney Marmara Ömer Seyfettin Üniversitesinin kurulması ile ilgili olarak kanun teklifi verdiler.
18.12.2012
AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan Cevap Verdi
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mehmet Cemal Öztaylan, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça'nın ablasının habersiz bir şekilde AK Parti'ye üye yapıldığı iddialarına cevap verdi.
08.12.2012
Havutça'nın Sözlerine Bir Tepki de Ayvalık'tan Geldi
Bir süre önce, Ayvalık'ta bir dizi incelemelerde bulunan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça’nın “BDP’li Sırrı Sakık ve Hasip Kaplan’da partimizde siyaset yapabilir” şeklindeki açıklamalarına, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, sert tepki göstermesinin ardından, Havutça’nın sözlerine bir tepki de AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca’dan geldi.
28.09.2012
Hükumete Suriye Eleştirisi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, hükumetin dış politikasını eleştirdi.
25.09.2012
CHP'den Türközen'e Takdir
Ayvalık'ta, Ayvalık Belediyesi’ni ziyaret eden CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’in çalışmalarını takdirle izlediklerini söyledi.
24.09.2012
CHP'li Vekil İlginç Açıklamalarda Bulundu
Ayvalık'ta bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça başta terör olmak üzere, ülke gündemine ait birçok konuda basın mensuplarına ilginç açıklamalarda bulundu.
20.09.2012
Ayağı Kesilmesin Diye Yardım İstedi
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Marmara ilçesine Bağlı Avşa beldesinde, ayağının kesilmemesi için kendisinden yardım isteyen vatandaşa destek sözü verdi.
12.09.2012
Kayıp Balıkçı Milletvekili Havutça'nın Gündeminde
Ayvalık'a bağlı Altınova beldesinde, 20 Temmuz 2012 tarihinde Altınova Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı 62 yaşındaki balıkçı Cabir Güler ile eşi 54 yaşındaki Nezahat Güler 7,5 metrelik ‘Rüya’ isimli tekneyle denize açılmalarının ardından Nezahat Güler’in cenazesinin 3 gün sonra bulunmasına rağmen Cabir Güler’e ise halen daha ulaşılamaması CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça’yı harekete geçirdi.
10.08.2012
Milletvekili Havutça'dan İDO'ya Tepki
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi'nin (İDO) Rekabet Kanunu'na aykırı davrandığını ileri sürdü.
18.06.2012
CHP'li Vekillerin Bor Savaşı
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Ayşe Nedret Akova ve Haluk Ahmet Gümüş ile birlikte Petrol - İş Bandırma Şube Başkanı ve sendikalı yöneticiler TBMM’de bir basın toplantısı düzenledi.
22.03.2012
CHP'li Milletvekilinden Taş Ocağı İçin Soru Önergesi
Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a, Havran'daki zeytinlik alan içinde olduğu iddia edilen taş ocağı izinini sordu.
15.03.2012
'Hepimizin Telefonları Dinleniyor'
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, ülkede herkesin telefonlarının dinlendiğini ileri sürdü. Hükümeti sert şekilde eleştiren Havutça, "Türkiye özgür ülke değil, melez bir ülke" dedi.
18.02.2012
Darbe Yapmak İsteyen Herkes Yargılanmalı
İçişleri Komisyonu üyesi CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, "Darbe yapmak isteyen herkes yargılanmalı" dedi.
09.01.2012
CHP Milletvekilinden Hükümete Seka Çağrısı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Balıkesir'de atıl vaziyette bekleyen eski Seka Kağıt Fabrikasının yeniden işlev kazanarak bir üretim merkezi haline dönüştürülüp derhal yerli ve ulusal ekonomiye kazandırılması gerektiğini söyledi.
07.01.2012
911 Arama Kurtarma Ekibi Van'dan Döndü
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, 911 Arama Kurtarma Derneği'nin Van'da çok sayıda vatandaşı göçük altından kurtardığını söyledi.
31.10.2011
Balıkesir Milletvekili Namık Havutça
Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, deprem riski çok olan bölgelerde öncelikli olarak depreme dayanıklı okullar inşa edilmesi gerektiğini belirtti.
31.10.2011
Milletvekili Havutça, Pancar Üreticileriyle Bir Araya Geldi
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, pancar üreticileri ve sivil toplum kuruluşlarıyla toplantı yaptı.
29.10.2011
CHP'li Havutça'dan Terör Yorumu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, terörün sona ermesi için siyasi partilerle ortak bir mutabakatın şart olduğunu söyledi.
05.09.2011
Şehit Ailesine Ziyaret
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Susurluk'a bağlı Karaköy'de yaşayan Şehit Er Ergül Karaca'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
18.07.2011
CHP'li Vekilden Düğünde Harmandalı
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, seçim öncesi söz verdiği iki seçmenin düğün törenlerine katılarak, harmandalı oynadı.
11.07.2011
CHP Milletvekili Havutça, Çobanlara Ne Vaad Etti.
Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma'nın köylerinde çobanların dertlerini dinledi.
04.07.2011
CHP'nin İstişare Toplantısı
CHP Bandırma İlçe Teşkilatı, 12 Haziran genel seçimlerinin ardından Milletvekili Namık Havutça ve Belediye Başkanı Sedat Pekel'in de katılımıyla partilerilerle birlikte istişare toplantısı yaptı.
15.06.2011
Ayvalık Önemli kişiler









Ayvalık Haber Başlıkları
7 yaralı  Altıeylül Mhp ilçe Başkanı  kuvayı milliye  balık  peynir  patlama  operasyon  Trafik Kazası  sergi  elektrik  Kadın Girişimçi  görkemli  plastik şişe  rekolte  başkan adayı  Aşk intiharı  kamil saka  Protesto  yakalandı  destek  ivrindi  baskın  atolye  susurluk  planlama  turizm  Doğan Tokat  ekimi  kirazlı manastırı  Belediye Başkanı  uçak  yunan  Karesi Aday Adayı  valilik  kırtasiye  sahte İçki  milli park  japonya  transfer yasağı  Karesi belediye Meclis Üyesi Adayları  mahsur  sulama kanalı  istihdam  test merkezi  Milletvekili Namık Havutça  Ak Parti  Altıeylül Belediyesi  Halk Eğitimi Merkezi  bakımevi  Ak Parti Aday Adayı  bandırma  Şevket Barkır  Zeki Çıkrıkçı  CHP belediye başkanı adayı  kapıdağ  Altıeylül Belediye Başkanı  Ak parti Adayları  Osman Kılıç  kazdağları  ziynet  altay  maddi sıkıntı  AKP milletvekili adayları  itiraz  Sındırgı  süper amatör  jandarma  Sevgi Hastanesi  dosluk maçı  mustafa güner  Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Adayları  MHP Karesi  Dinçer Orkan  BDP  ayvalık  karesi belediyesi  kaza  Büyükşehir Gazeteciler Derneği  ülkücüler  yolcu otobüsü  dergi  asayiş  Nurettin Güney  gazi  hüseyin yalçın  Selahattin Güvenç  trafik  hazırlık maçı  talat bozoklu  manyas  Soma  motor  yerli  kamyon  Feridun Süzer  Balıkesirspor  atletizm  haluk nazlıoğlu  şehir  otomobil 

Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Ayvalık Firmalar
Ayvalık Ürünler
Ayvalık Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Ayvalık Milletvekili Namık Havutça

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi