Şifrem?
128 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Rahmi Gençer

-
2305362 Ayvalık haber Rahmi Gençer 346 inceleme

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'na Giriş Kapısı Yapılması Talebi
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Türkiye'nin en büyük doğal milli park alanı olan Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'nda son zamanlarda çıkan yangınlar nedeniyle giriş kapısı yapılmasını talep etti.
18.08.2018
Ayvalık Belediyesinden Hoş Geldin Bebek Ziyaretleri
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in talimatıyla yaklaşık bir yıl önce başlatılan "Hoş geldin Bebek" kampanyasıyla ilçede yeni dünyaya gelen bebeklerin aileleri ziyaret ediliyor.
13.09.2017
Sahiplendiği Sokak Kedilerini Makamında Besliyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçe Belediye Başkanı Rahmi Gençer, 2 yıl önce sahiplenerek Zeytin ile Limon adını verdiği sokak kedilerini makamında besliyor.
30.05.2017
Ayvalık Dusseldorf'da İlgi Odağı
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in öncülüğünde Almanya’nın Duesseldorf kentinde bu yıl 47’incisi gerçekleştirilen “Dusseldorf Boot 2016 Fuarı”na katılan Ayvalık, fuardaki tur operatörleri ve turizm acentelerinin yoğun ilgisini çekiyor.
27.01.2016
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'den Anlamlı Ziyaretler
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, eşi Yasemin Gençer, belediye başkan yardımcısı Gökay Bacan ile birlikte yeni yıl nedeni ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
02.01.2016
Başkan Gençer Engellileri Yeni Yıl Kutlamasında Yalnız Bırakmadı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, belediyeye ait Zihinsel Engelliler Eğitim Merkezinde eğitim gören engellilere Yeni Yıl öncesi düzenledikleri etkinlikte kendi elleriyle pasta ikram etti.
31.12.2015
Yardımsever Fotoğraf Sanatçısına Kaymakam Ve Belediye Başkanından Plaket
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Fotoğraf Sanatçısı Metin Uçak ilçedeki yoksulların yararına açtığı sergiye sanatseverlerin ilgisi yoğun olurken, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ile Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer de sanatçının bu çabasına kayıtsız kalmadı.
31.12.2015
Ayvalık Belediyesi Armutçuk Pazaryerinin Açık Bölümünü Kapatıyor
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ilçedeki yaşam koşullarının kalite düzeyini arttırıcı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.
05.12.2015
Ayvalık Belediyesi Icomos Genel Kuruluna Katıldı
Ayvalık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatıyla İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Kampüsü’nde yapılan ICOMOS Türkiye Milli Komitesi 2015 yılı Genel Kurulu toplantısına katıldı.
30.11.2015
Ayvalık Belediyesi Daire Amirlerine Boğaziçi Üniversitesinden Seminer
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatı üzerine Boğaziçi Üniversitesi ile belediye arasında yapılan protokol kapsamında seminerlerin ilki verildi.
30.11.2015
Ayvalık Barınağındaki Sokak Hayvanları Bu Kış Üşümeyecek
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; sokak hayvanlarına olan sevgisi ile bilinen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Belediyesi Köpek Barınağının her geçen gün daha da kaliteli bir yer haline gelmesi için yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.
18.11.2015
Ayvalık Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Ayvalık Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer Başkanlığında yapıldı.
04.11.2015
Ayvalık Belediye Zabıta Müdürlüğü Ruhsat Denetimlerini Sıklaştırdı
Ayvalık Belediye Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Rahmi Gençer’in talimatı ile iş yerlerinde ruhsat ve çeşitli denetimlerini hızlandırdı.
03.11.2015
Ayvalık Kültür Merkezi’nin Temel Atma Töreni Gerçekleşti
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılan düğün ve kültür merkezinin temeli önceki gün yapılan bir törenle atıldı.
29.10.2015
Milletvekili Tüm’den Gençer’e Ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve CHP’liler Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i makamında ziyaret etti.
23.10.2015
Ayvalık Belediyesi'nden Evde Temizlik Hizmeti
İhtiyaç olan hasta ve yaşlılara “Evde bakım” hizmetiyle Ayvalık’ta sosyal belediyecilik alanında çığır açan Ayvalık Belediyesi başkan Rahmi Gençer’in talimatı ile şimdi de “Evde temizlik” hizmetini devreye soktu.
19.10.2015
Ayvalık Kültür Merkezinin Yapımında Tamamen Yeni Teknoloji Kullanılacak
Ayvalık’ta Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılan kültür merkezinin inşaatına ilgili firma tarafından başlanıldı.
14.10.2015
Ayvalık Belediyesinden Kavşak Düzenleme Çalışmaları
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, yeni haftaya belediye çalışmalarını denetleyerek başladı.
12.10.2015
Ayvalık Yeni Bir Kültür Merkezine Kavuşuyor
Rahmi Gençer Başkanlığında hizmet atağını sürdüren Ayvalık Belediyesi ilçeye yeni bir kültür merkezi daha kazandırıyor.
08.10.2015
Ayvalık Belediye Başkanı Gençer’e Başkan Uğur’dan Ziyaret
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ve beraberindekiler makamında ziyaret etti.
07.10.2015
Ayvalık Belediyesi Armutçuk'ta Yolları Yapıyor
Ayvalık Belediye Bakanı Rahmi Gençer’in talimatı ile ilçenin değişik bölgelerinde başlatılan sıcak asfalt ve kilit parke yol yapım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
05.10.2015
Pazar Yerlerinde Tek Tip Etiket Uygulaması Başlatıldı
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatı ile Ayvalık Belediyesinin sorumluluk sınırları içerisinde kalan bölgelerde kurulan semt pazarlarında tek tip fiyat etiketi uygulaması başlatıldı.
02.10.2015
Gençer, 'Hizmetleriniz İçin Teşekkürler'
Ayvalık Belediyesi’nden emekli olan personele belediye başkanı Rahmi Gençer, plaket vererek teşekkür etti.
21.09.2015
Cunda Adasına Yolları Yenilendi
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatı ile Gönül Yolu ve Alibey Adasının eski ve yeni yollarının bir tarafına gidiş dönüş olmak üzere çift şeritli bisiklet yolu yapıldı.
18.09.2015
Başkan Gençer, Hastane Kavşağı Çalışmalarını İnceledi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, yeni devlet hastanesi önünde yapımı tamamlanmak üzere olan kavşak yapımı kapsamında yapılan tretuar ve bordür çalışmalarını yerinde inceledi.
10.09.2015
Tez Olarak Hazırladığı Ayvalık Tarihi Kitabını Başkan Gençer’e Hediye Etti
Ege Üniversitesi Tarih Bölümü mezunu Turan Umut Atik okulda bitirme tezi olarak seçtiği Ayvalık tarihini içeren derlemelerinin yer aldığı bilgileri bir kitap olarak bastırıp Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’e hediye etti.
04.09.2015
Cunda Yeni Yolda Sıcak Asfalt Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, haftanın ilk iş gününde ilk olarak Cunda Adası yeni yolda devam eden sıcak asfalt kaplaması çalışmalarını denetledi.
01.09.2015
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’dan Başkan Gençer’e Ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve beraberindekiler Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i makamında ziyaret etti.
28.08.2015
Midilli Belediye Başkanından Başkan Gençer’e Ziyaret
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Yunanistan’ın Midilli Adası Belediye Başkanı Spirnos Galinos, belediye başkan yardımcıları Kostas Artintokis ve Yannis Ampulos’u makamında konuk etti.
27.08.2015
Ayvalık Belediyesi’nden Sıcak Asfaltta 3. Etap Başladı
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatı ile başlatılan sıcak asfalt yol yapımında 3. etaba bu gün Kırlangıç kavşağından başlandı.
03.08.2015
Ayvalık'ta Ünlü Şair Sabahattin Ali Adına Kütüphane Açıldı
Rasime-Recai Şeyhoğlu Kütüphaneler Zinciri'nin 39. halkası Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin Beşiktepe Mahallesi'nde Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve Sabahattin Ali' nin müzikolog kızı Prof. Dr. Filiz Ali tarafından açıldı.
20.07.2015
Ayvalık Belediyesinden Evde Bakım Desteği
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatıyla kurulan ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren evde bakım ve sağlık hizmetleri çalışmalarına başladı.
07.07.2015
Yabancı Konuklar Başkan Gençer’i Ziyaret Etti
Ayvalık’ta bu yıl 22-26 Haziran arasında 2. kez gerçekleştirilecek olan “Ayvalık Uluslararası Deniz ve Kum festival” ve Ramazan etkinlikleri için Ayvalık’a gelen yabancı ülkelerin ekipleri Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i makamında ziyaret etti.
22.06.2015
Başkan Gençer’den Kick Boksçulara Ödül
Ayvalık Küçükköy Kick Boks MMA Spor Kulübü Başkanı ve Takımın Teknik Direktörü Milli Sporcu Tuncay Talay, beraberinde Balıkesir İl Şampiyonu olan sporcularıyla birlikte Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.
18.06.2015
Vali Yaman Ve Başkan Gençer, Bağyüzü Mahallesini Ziyaret Etti
Ayvalık’ı ziyaret eden Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’a Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer eşlik etti.
17.06.2015
Ayvalık Belediye Başkanı Gençer’den En Çok Kitap Okuyana Bilgisayar
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ocak ayında ilçeye bağlı Bağyüzü köyünde açılışı yapılan Orhan Kemal Kütüphanesi’nden en çok kitap okuyana bir dizüstü bilgisayar hediye etti.
04.06.2015
Unesco Yolunda Ayvalık
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ve beraberindeki heyet geçen yıl UNESCO Dünya Mirası Listesine girerek yeryüzünün 999. mirası olan Bergama’yı ziyaret ederek izlenecek yol ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
04.06.2015
Başkan Gençer, Çakıltaşı Resim Sergisini Gezdi
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun 5-6 ve 7. sınıflarında öğretim gören 7 öğrencinin, çakıl taşlarını da kullanarak yaptıkları resimlerin bulunduğu “Harçlığımızı taştan çıkarıyoruz” isimli sergiyi gezdi.
04.06.2015
Başkan Gençer’e İlk Düğün Hediyesi Arabacıoğlu’ndan
Workshop çalışması için Ayvalık’a gelen ve burada yaptıkları eserleri sergileyen sanatçılar arasında yer alan İldem Arabacıoğlu, “Zeytin” adını verdiği resmini Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’e hediye etti.
21.05.2015
Başkan Gençer, Kent Konseyi Genel Kuruluna Katıldı
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, kent konseyinin 7. genel kuruluna katıldı.
15.05.2015
Başkan Gencer, Çarşı Pazarda
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bu gün Cunda Adasında kurulan semt pazarını, Cunda Hediyelik Eşya Çarşısı ve sahilde incelemelerde bulundu.
11.05.2015
Başkan Gençer Sözünü Tuttu
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, geçtiğimiz aylarda Boğaziçi Otel’de düzenlediği toplantıda muhtarlara verdiği bilgisayar ve yazıcı sözünü tuttu.
29.04.2015
Ayvalık Belediye Başkanı Evleniyor
Balıkesir’in Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer evleniyor.
29.04.2015
Başkan Gençer, Kılıçdaroğlu’nun Mitingine Katıldı
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir mitingine katıldı.
28.04.2015
Başkan Gençer, Başarılı Jiu Jitsu Ekibini Tebrik Etti
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Judo ve Ju jitsu Kulübü Başkanı Ali Çamlıbel ve başarılı sporcuları kabul etti.
23.04.2015
Yabancı Öğrenciler Gencer'i Ziyaret Etti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri dolayısıyla ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan uluslar arası halkoyunları şenliği kapsamında Ayvalık’ta bulunan Bulgaristan, Sırbistan ve Makedonya’dan öğrenciler, belediye başkanı Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i ziyaret ettiler.
23.04.2015
Başkan Gençer'sen Balkan Şampiyonlarına Altın
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, geçtiğimiz Cumartesi günü ilçemizde düzenlenen ve 6 ülkenin sporcularının katıldığı Balkan Yürüyüş Şampiyonasında Balkan Şampiyonu olan Ayvalıklı atletler Şahin Şenoduncu, Muratcan Karapınar ve Milli Takım Antrenörü Sebahattin Tatar’ı tam altın ile ödüllendirdi.
23.04.2015
Yapımı Tamamlanan Yol Yarın Ulaşıma Açılıyor
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatı ile iki hafta önce fen işleri müdürlüğü tarafından bozuk asfalt sökülerek başlanan yol yapımı tamamlandı.
21.04.2015
Ayvalık Belediyesinden Emekli Olan Personele Plaket
Ayvalık Belediyesi’nden emekli olan iki personele belediye başkanı Rahmi Gençer, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.
17.04.2015
Başkan Gençer, Şampiyon Kızları Kabul Etti
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer Ayvalıkgücü Belediyespor Kız Voleybol Takımı sporcularını ve yöneticilerini kabul etti.
16.04.2015
Toplam Kayıt: 108   Sayfa: 1/3 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ] 
Ayvalık Önemli kişiler





Ayvalık Haber Başlıkları
erdek  belediye seçimleri  1. lig  sonuçlar  hazırlık maçı  Mustafa Canbey  Kosgeb  yolcu otobüsü  parti  Kamp  chp adayı  İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy  kutlama  Seçim Sonuçları  haluk nazlıoğlu  film  avlanma  köpek yavrusu  altın  milli park  höşmerim  rum patriği  test merkezi  Yangın  Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası  deprem  anaokulu  MHP Karesi  zehirleme  bandırma  Bandırmaspor  kuva-yi milliye  altınoluk  dinleme  Doğan Tokat  kadına şiddet  kamil saka  otomobil  denetim  futbolcu  MHP  iş ilanları  zehirlenme  tarım arazisi  Emrah Ayyıldız  gönen  atık pil  zincirleme kaza  huzur  şehit aileleri  trafik cezası  ziynet  büyükşehir  Refik Özbal  ana metal  ihtiyaç  Feridun Süzer  Ahmet Akın  Kaçırılma  okçuluk  motosiklet  çocuk kongresi  İsmail Uğu  emin ersoy  transfer  yıldönümü  marmara adası  ceza  hasat  Zerrin Eğrioğlu  altıeylül Belediye başkan adayı  yunan  Mahir Alkan  AKP 6 eylül adayları  çit teli  harun yüzüak  yasak  yetiştiricilik  aday  cinayet  tatlı  avşa adası  eş zamanlı operasyon  hamsi  şehir  kardeş  Önceçim  radar  gazete  istiklal  İsmail Ertekin  kovalamaca  Altıeylül Belediyesi  mazbata  operasyon  turizm  Kızılkeçili köyü  mysia  hazırlık maçları  İrfan Barış 

Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Ayvalık Firmalar
Ayvalık Ürünler
Ayvalık Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Ayvalık Rahmi Gençer

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi