Şifrem?
184 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık ahmet duran bulut

Balıkesir MHP Milletvekli
Eğitimci
 


-
2002840 Ayvalık haber ahmet duran bulut 8064 inceleme

MHP Milletvekiline Öcalan Şoku
MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut'un facebook hesabı bir hacker grubu tarafından hacklendi.
08.07.2014
MHP'li Bulut Hükümeti Eleştirdi
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, 'yolsuzluk ve rüşvet' operasyonunun ülke gündemini alt üst ettiğini, bu arada terör örgütü tarafından kaçırılan 4 Türk askerinin unutulduğunu hatırlatarak, "Nerede bu askerler" diye sordu.
21.12.2013
Hükümete Yunan Doktor Sorusu
Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Sağlık Bakanı tarafından işsiz oldukları belirtilen 7 bin Yunan doktorunun Türkiye'de görev yapmak üzere çağırılması konusunu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıdı.
25.11.2013
Doğalgaz Kotasına Soru Önergesi
MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut, doğalgazdaki kota uygulamasını meclis gündemine taşıdı.
21.10.2013
Mhp Milletvekili Bulut’un Acı Günü
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut’un annesi 85 yaşında hayatını kaybetti.
02.08.2013
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'nu TBMM’ye Taşıdı
Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'ndaki bürokrat maaşları ile kurum bünyesindeki personel sayısı ile bu personellerin eğitim durumlarıyla ilgili TBMM'ye soru önergesi verdi.
19.06.2013
MHP'li Bulut, Meclis'e 'T.C.' Önergesi Verdi
MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut, şirket isimlerinden "Türk", "Türkiye" ve "Cumhuriyet" kelimelerinin kaldırılmasıyla ilgili Başbakan tarafından yazılı olarak cevaplandırılmak üzere soru önergesi verdi.
17.04.2013
Milletvekili Bulut'tan 'Hülya Koçyiğit' Yorumu
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, akil insanlar listesinde Hülya Koçyiğit'in ismini görünce üzüldüğünü söyledi.
04.04.2013
Bahçeli'den Ayvalık'a Mesaj Var
Ayvalık'ta partisinin ilçe yöneticileriyle bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yerel seçimlerde Ayvalık’ta mutlaka MHP’li bir belediye başkanı görmek istediğine ilişkin mesajını partililerine iletti.
22.02.2013
Yılın En Başarılı Milletvekili
Balıkesir MHP Milletvekili Milli Eğitim Komisyon Üyesi Ahmet Duran Bulut'un, Meclis Dergisi tarafından düzenlenen "Yılın En’leri" ödül töreninde 'yılın başarılı milletvekili' ödülüne layık görüldüğü bildirildi.
26.01.2013
MHP'li Bulut Muhtarlar'a Zam İstedi
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, muhtarların 420 TL maaş aldıklarını ve bu durumun düzeltilerek maaşlarının en az asgari ücret seviyesine çıkarılması için TBMM’ye kanun teklifi verdi.
21.01.2013
TBMM'de, 'Mıcır' Önergesi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ahmet Duran Bulut, mıcırlı yolların kazaya neden olarak can ve mal kaybı yaşanması konusunu TBMM gündemine taşıdı.
17.01.2013
'Artan Vergilerle Vatandaş Mağdur Olacak'
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, yapılan zamlar sebebiyle vatandaşların sıkıntı çektiğini ifade etti.
05.01.2013
MHP ve CHP'li Vekillerden Üniversite Teklifi
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut ve CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma'da Güney Marmara Ömer Seyfettin Üniversitesinin kurulması ile ilgili olarak kanun teklifi verdiler.
18.12.2012
Milletvekili Bulut'tan Üniversite Teklifi
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Edremit'te istihdam oluşturularak eğitime katma değer sağlanması ve Kazdağları öneminin daha iyi anlatılması için, Kazdağı Üniversite’sinin kurulmasını istedi.
11.12.2012
Kapatma Kararı Alınan TAPDK'ya Başkan Atandı
MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut, hükumet tarafından kapatma kararı alınan Tütün ve Alkol Piyasası Denetleme Kurulu'na (TAPDK) yönetim kurulu başkanı ve üye atandığını, bunun hangi gerekçe ile yapıldığını sordu.
05.12.2012
MHP Balıkesir Milletvekili A.duran Bulut Açıklaması
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar'ı makamında ziyaret etti.
20.11.2012
Başbakan Erdoğan'a 'Cumhurbaşkanı' Sorusu
MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün seçildiği günden beri Dışişleri Konutunda kaldığını, Dışişleri Bakanının ise bu yüzden aylık kirası 48 bin TL olan bir villada kaldığını savunarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cevaplaması istemiyle TBMM Başkanlığına yazılı bir soru önergesi verdi.
16.11.2012
'Cumhurbaşkanı Gül'ün Atları Hasta'
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yurt dışı gezileri sırasında hediye edilen üç attan ikisinin 'ruam' hastalığı sebebiyle uyutulduğunu ve aynı ahırda bulunan atlarda da aynı hastalığın görüldüğünü iddia etti.
19.10.2012
Ahmet Duran Bulut'dan Soru Önergesi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir milletvekili Ahmet Duran Bulut, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a Hızlı Geçiş Sistemi'ni (HGS) sordu.
10.10.2012
Belediye Başkanı Ok'a Yapılan Saldırıyı Kınadı
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'a makamında yapılan saldırıyla ilgili ilk açıklama MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut'tan geldi.
04.10.2012
MHP'li Vekilden Polislere Psikolojik Destek Önerisi
MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut, polislerin son günlerde vatandaşlara karşı şiddet kullanma eğilimlerinin arttığını belirterek, İçişleri Bakanlığından polisler için psikolojik destek verilmesini istedi.
31.07.2012
Bulut İcra Davalarındaki Artışı Sordu
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, 5 milyonun üzerindeki vatandaşın asgari ücretle geçinmek zorunda olduğunu, icra davalarında büyük artış yaşandığını söyledi.
11.07.2012
MHP'li Bulut Terör Örgütü PKK'yı Lanetledi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Türk dünyasındaki milyonlarca Türk'ün bayram olarak kutladığı Nevruz'un terör örgütü PKK tarafından alçakça eylemlere alet edildiği, bu çabanın Türk kültürüne ve Türk tarihine hakaret olduğunu belirterek,"bir grup çapulcu" diye söz ettiği terör örgütüne gereken cevabın verilmesi gerektiğini söyledi.
21.03.2012
Bulut:'Kaddafi Türk Dostuydu'
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, hükümetin sınır komşusu olan ülkelerle, "sıfır sorun" diye yola çıktığını ancak bugün komşularla ilişkilerin, "sırf sorun" olduğunu söyledi.
19.01.2012
MHP Milletvekili Bulut, Arınç'a Sert Çıktı
MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut, 35 kişinin öldürüldüğü bölgede yaşananların bilinen bazı gerçeklerin deşifre olmasını sağladığını söyledi.
19.01.2012
Milletvekili Bulut'tan Denktaş Yorumu
MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut, KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş'ın yaşamının son 10 yılında hükümetin teslimiyetçi politika izlediğini ileri sürerek bu sebeple çok yorulduğunu ve üzüntüler yaşadığını söyledi.
18.01.2012
Eş Durumu Atamalarına Ayrımcılık İddiası
MHP Balıkesir Milletvekili TBMM Milli Eğitim Komisyon Üyesi Ahmet Duran Bulut, eş durumu atamalarında ayırımcılım yapıldığı iddiasıyla Bakan Ömer Dinçer'in cevaplamasını istediği yazılı bir soru önergesi verdi.
29.12.2011
Milletvekili Teröre Bela Okudu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Hakkari'deki hain saldırıyı öğrenince bela okuyup terörü kınadı.
20.10.2011
MHP Milletvekili Bulut'tan Sert Açıklamalar
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, hükümeti sert şekilde eleştirdi.
22.09.2011
MHP Milletvekili Adayı Bulut Seçim Bürosunu Törenle Açtı
Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Balıkesir Milletvekili Adayı olan ve halen Milletvekilliği görevini sürdüren Ahmet Duran Bulut, Edremit ilçesindeki seçim bürosunu açtı.
06.05.2011
MHP Milletvekili Bulut: 'Yanlış Anlaşıldım'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut 'O dilini koparırım Bakan' sözünün yanlış anlaşıldığını söyledi.
24.02.2011
Balıkesir Milletvekili Bulut Kaza Yaptı
Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut Ankara'da buz tutan yolda aracın hakimiyetini kaybederek kaza yaptı.
13.12.2010
Bandırma Türkiye'nin Yıldızı Oluyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Bandırma'nın Serbest Ticaret Bölgesi olması için çalışma başlattıklarını söyledi.
06.12.2010
MHP İl Genelinde Başarılı oldu
TBMM'de tek milletvekili AHMET DURAN BULUT ile temsil edilen MHP bir belediyeyi kaybederken yeni belediyeler kazanarak seçimi başarılı tamamladı..
30.03.2009
Bulut Bakkallara Sahip Çıktı
Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran BULUT bakkal esnafının tekel ruhsat harcı ile ilgili açıklamalarda bulunarak durumun düzeltilmesi konusunda Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu’nun cevaplaması üzerine yazılı soru önergesi verdi.
18.02.2009
MHP Milletvekilinden Telefonlarının Dinlendiği İddiası
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, telefonlarının dinlendiğini ileri sürdü.
29.01.2008
Milletvekili Bulut'tan Esnaf Ziyareti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Edremit ilçesinde esnafı ziyaret etti.
23.01.2008
Ayvalık Önemli kişiler





Ayvalık Haber Başlıkları
çocuk  altınoluk  okul  hasat  tatil  Kamp  Konser  gömeç  mysia  97. yıl  balıkesir haberler  bayram namazı  höşmerim  şenlik  asfalt  kamil saka  Müsiad  Mahir Alkan  yöresel lezzet  güven operasyonu  antik kent  Kocaseyit Havaalanı  aydemir mutlu  ihracat  spor  Kemal Yenigün  telefon dolandırıcılığı  panel  kaçak kazı  fatih erbakan  Yaşar Evci  boğulma  gözaltı  Kuşcenneti  Önceçim  peynir  pehlivan  havran  kayıp  ali gürbüz  işgal  erol küçük  seçim sonucu  Trafik Kazası  denetim  büyükşehir  CHP belediye başkanı adayı  kaçak sigara  Ak Parti  patlama  Balpark  emin ersoy  Halk Eğitimi Merkezi  bakkallar odası  kapya  yeni hastane  sahte  Organize Sanayi  Belediye başkanı adayı  millet kıraathanesi  tören  Coronavirüs  Güreş  geri dönüşüm  açık hava tiyatrosu  Nihat Emer  sinema günleri  Hilal Özdemir  Karavan Kamp  Başkan Adayları  istiklal  bengi projesi  Kadın Girişimçi  manyas  motor  antandros  yıldönümü  toki  çocuk kongresi  orman  il göç idaresi  yol durumu  Silahlı çatışma  Altıeylül Yeni Belediye Başkanı  basın  şehit aileleri  Açılış  dosluk maçı  Cemalettin Özden  Birol Demirel  Gönen Organize Sanayi Bölgesi  Refik Özbal  maç  mahsur  deprem  Recep Ahmet Mercan  yasadışı göçmen  AKP aday adayları  karesi  Mustafa Canseven 

Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Ayvalık Firmalar
Ayvalık Ürünler
Ayvalık Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Ayvalık ahmet duran bulut

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi