Şifrem?
73 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık yerli

-
2276898 Ayvalık haber yerli 4083 inceleme

Balıkesir'de Üretip 18 Ülkeye Tohum İhraç Ediyorlar
Balıkesir'de bir firma tarafından üretilen sebze tohumları 18 ülkeye ihraç ediliyor.
10.09.2019
Sörf Tutkunlarının Yeni Adresi Gökçeada
Türkiye'nin 297 kilometrekarelik yüz ölçümüyle en büyük adası konumundaki "sakin şehir (cittaslow)" unvanına sahip Gökçeada, sörf tutkunu yerli ve yabancı çok sayıda turistten ilgi görüyor. 
18.07.2019
Ayvalık'ta Tatilcilerden Tekne Turlarına Yoğun İlgi
Balıkesir'in Ayvalık ilçesine tatile gelen yerli ve yabancı turistler, Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'nda bulunan irili ufaklı 22 adaya düzenlenen tekne turlarına yoğun ilgi gösteriyor.
08.06.2019
TESLA Gitti, TEMSA Geldi
Balıkesir'de, toplu ulaşımı tamamen elektrikli araçlarla gerçekleştirerek Türkiye'nin ilk "sessiz şehri" olmak için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi, ABD'li otomotiv firması TESLA ile anlaşmadan vazgeçip yerli şirketlere öncelik verme anlayışıyla Sabancı Topluluğu şirketlerinden TEMSA ile görüşmelere başladı.
06.11.2018
Boşnak Böreği Ayvalıklı Kadınların Gelir Kapısı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin Balkan göçmenlerinin yaşadığı Küçükköy Mahallesi'nde, Boşnak böreği yerli ve yabancı turistlerin vazgeçemediği tatlardan.
26.10.2018
Ayvalık'ta Tatilci Yoğunluğu Sürüyor
Kuzey Ege'nin önemli turizm merkezlerinden Ayvalık'ta, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile hafta sonunu birleştirip tatilini 4 güne uzatan yerli turistler nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. 
01.09.2018
Ayvalık 63 Yıldır İstiklal Marşı İçin Saygı Duruşunda
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde halk,1955 yılından beri her cuma ve pazar akşamları göndere Türk bayrağı çekilirken belediye hoparlöründen okunan İstiklal Marşı sırasında saygı duruşuna geçiyor. Belediye tarafından 63 yıldır aralıksız gerçekleştirilen uygulama Ayvalık ile özdeşleşirken, yerli ve yabancı turistler de buna ayak uyduruyor.
13.03.2018
Yerli Midye Hasat ve Ekim Teknesi Bandırma'da İmal Edilecek
Türkiye'nin ilk yerli midye hasat ve ekim teknesinin tasarımı ve inşası Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi tarafından yapılacak.
22.11.2017
Kuzey Ege Turizminin Gözdesi: Cunda Adası
Kuzey Ege'nin gözde turizm merkezlerinden olan Cunda (Alibey) Adası, birçoğu butik otel olan eski Rum evleri, Arnavut kaldırımları, kiliseleri, papalina balığı, Yunan ve Türk mutfağının eşsiz lezzete sahip yemekleriyle yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.
25.08.2017
Adalarda Bayram Tatili İçin Rezervasyonlar Başladı
Yerli turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ile Balıkesir'in Cunda ve Avşa adalarındaki tesislerin, yaz tatili sezonunun başlayacağı Ramazan Bayramı'nda yüzde 100 dolulukla hizmet vermesi bekleniyor.
05.06.2017
Balıkesir'de İspanyol Enginarı Üreticisini Sevindirdi
Balıkesir'in Edremit ilçesinde alternatif ürün olarak üretimine başlanılan ve yerli türlere göre en az 2 kat daha fazla verim alınan İspanyol enginarı, çiftçilerin yüzünü güldürdü.
29.05.2017
Balıkesir'de Yerli Tohum Güçlendirme Çalışmaları
Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan ve Türkiye’nin tek bitki özü üretim tesisini bünyesinde tutan bir Ar-Ge firması tarafından, Kazdağları’nda yerli tohum üretimi gerçekleştiriliyor ve tohumların etken maddelerinin artırılması için çalışma yürütülüyor.
22.05.2017
Balıkesir'de Yerli Helikopter Üretimi Çalışmaları
Ar-Ge çalışmalarına başlayan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Baydar: "Biz havacılık sektöründe, yerli helikopter üretimiyle ilgili Ar-Ge çalışmaları yapmaya başladık. Balıkesir'de bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz"
28.11.2016
Muz Fiyatlarındaki Düşüş Yüzleri Güldürdü
"Sofraların lüks meyvesi" olarak bilinen muzun yerlisinin, pazar tezgahlarında kilosu 4 liradan satılması tüketiciyi mutlu ederken, uzmanlar da havaların soğuduğu bugünlerde enerji veren, vitamin ve mineral içeriği yüksek olan bu meyveden yeterince tüketilmesini önerdi.
20.10.2016
Ayvalık Şeytan Sofrası'na Ziyaretçi Akını
BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nde, büyük kayalıklar üzerindeki Şeytan Sofrası, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.
02.09.2016
Ayvalık'ın Koyları ve Plajları Turistleri Bekliyor
Kuzey Ege'nin turizm merkezlerinden Balıkesir'in Ayvalık ilçesi, 24 adası, Paşa, Pateriça, Akvaryum, Ortunç ve Cennet koyları, Sarımsaklı ve Pateriça plajları, kırmızı mercanların görülebildiği 60 dalış noktasıyla her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.
11.08.2016
Yerli Turistin Gözdesi Balıkesir Oldu
Çaltı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesir'in Marmara ve Ege Denizi'ne sahili bulunan, Türkiye'nin en çok adasını bünyesinde barındıran tarihi, kültürel ve doğal güzelliklere sahip bir turizm bölgesi olduğunu belirtti.
15.07.2016
Kafaoğlu'ndan Yerli Malı Kullanın Çağrısı
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'ndan Yerli Malı Kullanın Çağrısı
04.02.2016
Kuzey Ege İncileri Projesi Dev Adımlarla Hayat Buluyor
Edremit Körfezi ilçeleri başta olmak üzere Menemen, Foça ve Yunanistan’ın Midilli Adası’nı da bünyesinde barındıracak olan "Kuzey Ege İncileri Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Proje Koordinatörü; Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, projenin amacının bölgeyi ulusal ve uluslararası alanda daha fazla tanıtmak ve marka bir destinasyon haline getirmek ve böylelikle de bölgeye daha fazla yerli ve yabancı turistin gelmesini sağlayarak, yöre ekonomisine ve istihdamına katma değer yaratmak olduğunu söyledi.
04.01.2016
Öğrenciler Yerli Malı Haftasında Zehirlendi
Balıkesir’in Edremit ilçesinde, gazozdan zehirlenen öğrenciler ayakta tedavi edildi.
19.12.2015
Boedli Engelliler Yerli Malları Haftasını Kutladı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde engellilere yönelik yaptığı çalışmalarla tanınan Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi (BOED) üyesi engelliler Yerli Malları Haftası’nda buluştu.
19.12.2015
Bandırmalı Miniklerden Yerli Malı Çağrısı
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Hürriyet İlköğretim öğrencileri ’Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftas’nda stant açarak, yerli malı kullanmanın önemine dikkat çekti.
16.12.2015
BSO Başkanı İsmail Uğur: 'Yerli Otomobilin Adı ’Alp’ Olsun'
Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, yerli otomobil üretiminin milli bir görev olduğunu söyleyerek, üretilmesi beklenen otomobile ’Alp’ adını önerdi.
26.10.2015
Burhaniye’de Yerli Karpuz Çıktı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, her geçen gün değişik bölgelerden gelen karpuzlar satışa sunulurken, çiftçi Cevdet Üstün de sezonun ilk karpuzunu çıkardı.
03.07.2015
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür Kaz Dağları'ndan Geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Yerli tohumu, yerli uçak kadar destekliyoruz” açıklamasının ardından Türkiye’deki bilim insanları, yer altı seraları yaparak başlattıkları yerli tohum çalışmalarını anlattı ve Erdoğan’ın çok önemli bir konuya temasta bulunduğunu söyleyerek teşekkür etti.
11.05.2015
Türkiye’nin En Büyük Yerli Feribotu Hizmete Giriyor
Türkiye’nin en büyük yerli feribotu 15 Nisan’da sefere başlayacak.
13.04.2015
Turizm Müdür’ü Turizmcileri Uyardı
Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı 2015 yılında Rusya pazarında ülke genelinde %35’lik bir düşüşün beklendiğini söyleyerek ağırlıklı olarak yabancı turiste hizmet veren turistik yörelerin bu azalışı yerli turist pazarından payını artırarak kapatma yoluna gideceğini belirtti.
17.03.2015
Butik Belediye Binasına Büyük İlgi
Balıkesir’in Gömeç ilçesinde ilçe belediyesinin hizmet binası olarak kullandığı 107 yıllık bina butik belediye binası olarak hizmete açılması yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.
05.01.2015
Balıkesir’de Veliler ve Öğrenciler Yerli Malı Haftasını Kutladı
Yerli Malı Haftası dolayısı ile Balıkesir Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencileri ve velileri tarafından Bahçelievler Hanımeli Pazarında düzenlenen kermes ilgi gördü.
22.12.2014
Minik Öğrencilerin Gösterileri Coşturdu
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Avni Özpolat Anaokulu’nun düzenlediği Yerli Malı Haftası etkinliğinde büyük coşku yaşandı.
22.12.2014
Burhaniye'deki Çocukların Sirk Heyecanı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, Türkiye’nin ilk yerli sirki olan Avrasya sirkini ağırladı. Belediyenin kültür etkinlikleri kapsamında destek olduğu sirk, ilçedeki çocukları ilk defa sirkle tanıştı.
15.12.2014
Çam Fıstığı Rekoltesinde 2 Yıldır Düşüşe Sebep Olan Yırtıcı Böcekle Mücadele Başlatıldı
İzmir’in Bergama ilçesindeki Kozak Yaylası’nda, çam fıstığı rekoltesinin düşmesine sebep olan ‘Batı Çam Tohum Böceği’ ile mücadele için yerli ve yabancı akademisyenler geniş çaplı çalışma başlattı.
11.12.2014
Karesi Belediyesi’nden Asrın Güreşçisine Ziyaret
Karesi Belediyesi tarafından bu yıl 34’üncüsü düzenlenen ve İsmail Balaban’ın başpehlivanlığı ile sonuçlanan Kurtdereli Yağlı Güreşleri’nin ardından Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu, 2015 Yılı Güreş Ağası Hüseyin Adın ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Spor Şube Müdürü İrfan Sarıgül Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya’yı ziyaret etti.
21.08.2014
Canla Başla Hizmet Verdiler
Balıkesir’in Ayvalık ilçesi, Ramazan Bayramı’nı fırsat bilen binlerce yerli ve yabancı turistin akınına uğrayarak tarihinin en kalabalık bayramlarından birini yaşarken, gelen ziyaretçilerin tatillerini en iyi şekilde geçirebilmesi için resmi kurumlar bünyesindeki çalışanlar da canla başla mücadele etti.
01.08.2014
Kaz Dağları’nda Zayıflama Kampı
Alplerden sonra, dünyanın en iyi oksijenine sahip ikinci yer olarak tanınan Kaz Dağları’nda yeni başlatılan zayıflama kampına katılan yerli ve yabancı turistler, 4 günde 3’er kilo verdi.
05.07.2014
Ayvalık’ta Devlet Hastanesi Sezona Hazır
Ayvalık’ta Sağlık Bakanlığı bünyesinde ilçe halkı ile yerli ve yabancı turistlere özverili hizmet vermeye çalıştığı gözlenen Ayvalık Devlet Hastanesi’nin yoğun turizm dönemine hazır olduğu bildirildi.
25.06.2014
Yolcu Motorlarıyla Seyahat Ayvalık’a Nostalji Katıyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Cunda Adası ile Ayvalık merkezi arasında seferleriyle dikkatleri üzerinde toplayan Yolcu Motorları turizm sezonuyla birlikte yerli ve yabancı turistlere geleneksel hizmetini vermeye başladı.
19.06.2014
Dünyanın Oynadığı Monopoly Oyununa Yerli Rakip
Balıkesir'de 3 genç girişimci, dünyaca ünlü Momopoly oyununu Balıkesir'e uyarlayarak bir ilki gerçekleştirdi.
21.03.2014
Yerli Üretim Dizel Tren Balıkesir Hattında Seferlere Başladı
Bandırma-İzmir arasında sefer yapacak dizel tren seti Balıkesir'de düzenlenen törenle hizmete girdi.
20.02.2014
Edremit Standı Büyük İlgi Gördü
18. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMİTT) katılan Balıkesir’in Edremit Belediyesi’nin standı, yerli ve yabancı çok sayıda kişinin ilgisini çekti.
03.02.2014
Chp'den Yerel Seçim Değerlendirmesi
Cumhuriyet Halk Partisi Milletevekili Namık Havutça Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmayı düşünmediğini belirtirken, CHP İl Başkanı Mavuk, adayın Balıkesir'in yerlisi ve tanınan bir kişi olacağını söyledi.
05.10.2013
Gözde Tatil Beldesi : AYVALIK SARIMSAKLI
Sahilleri ile ünlü Sarımsaklı’ya gelen yerli ve yabancı turistler, sezon boyunca rahat bir tatil yapmanın keyfini yaşarken çevre güzelliğine hayran olduklarını ifade ettiler.
06.09.2013
Bayramda Canla Başla Çalıştılar
Ayvalık'ta Ramazan Bayramını fırsat bilen binlerce yerli ve yabancı turistin akınına uğrayarak tarihinin en kalabalık bayramlarından birini yaşarken, gelen ziyaretçilerin tatillerini en iyi şekilde geçirebilmesi için kurumların bünyesindeki çalışanlar da canla başla mücadele etti.
12.08.2013
Muhafazakar Tatilciler Tesis Bulmakta Zorlanıyor
Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan, son yıllarda Ramazan ayının yaz aylarına denk gelmesi ile bazı yerli turistlerin alkolsüz, kadın ve erkek havuzlarının ayrı olduğu tesis aradıklarını söyledi.
17.07.2013
Gösteri Uçuşları Tatilcileri Büyüledi
‘Mysia Uluslararası Havacılık Festivali’ kapsamında gösteri uçuşu yapan uçaklar, Balıkesir’in Edremit Körfezi’nde tatil yapan yerli ve yabancı turistleri büyüledi.
06.07.2013
Kapalı Olan Turizm Bürosu Tepki Topluyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin Sarımsaklı Plajlarının bulunduğu yerde, Ayvalık Turizm Alt Yapı Geliştirme ve Hizmet Birliği’ne (AYTUGEB) ait turizm bürosunun kapalı olması, yerli ve yabancı turistler tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor.
04.07.2013
Gece Pazarı 5. Kez Ayvalıklılarla Buluştu
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, turizm sezonlarında açılan Gece Pazarı bu yıl 5. kez ilçe halkının yanı sıra yerli ve yabancı turistlerle buluşturuldu.
20.06.2013
'Sporcuların Cazibe Merkezi'
Balıkesir’in Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, ilçenin yerli ve yebancı turistlerin yanı sıra sporcular için cazibe merkezi olduğunu belirtti.
17.06.2013
Kokusuz Sahil Denetimi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yerli ve yabancı turistlerle, ilçe sakinlerinin en çok şikayet ettiği sahil kesiminde bulunan 06 mevkiindeki sahil bandında hissedilen ağır lağım kokusu tarihe karışıyor.
10.06.2013
Akçay’ın “Müzikli Masal Treni”
Türkiye’de ilk özel tasarım olan Akçay’ın “Müzikli Masal Treni” hem benzinli hem de elektrikli çalışması ile yerli ve yabancı konukların yanı sıra özellikle çocukların ilgi odağı oldu.
03.06.2013
Toplam Kayıt: 78   Sayfa: 1/2 [ 1 ]  [ 2 ] 
Ayvalık Önemli kişiler





Ayvalık Haber Başlıkları
Balpark  motor  Edremitte kim önde  biyo çeşitlilik  97. yıl  karadenizliler  kaçak  harmandalı  peynir  Rıdvan Gider  Dinçer Orkan  çınar koyu  kaçak kazı  AKP edremit Adayları  İsmail Mehrioğlu  Büyükşehir Belediye Başkanı  İsmail Uğu  tatil  Organize Sanayi  Cengiz Dikici  Kepsut  BDP  Kumar  yolcu otobüsü  tescil  intihar  ekimi  onyedi eylül üniversitesi  Harun Ertaş  orman  panel  Gönen Organize Sanayi Bölgesi  Trafik Kazası  MHP adayı  manyas  kadına şiddet  İsmail Pekel  Hilal Özdemir  sanat  atık pil  seminer  yumurta  meyve bahçesi  CHP belediye başkanı adayı  veteran futbolcuları  harun yüzüak  emin ersoy  Soma  patlama  zincirleme kaza  batuhan karadeniz  Tecavüz  çalıştay  turizm  rum patriği  ayvalık  Tarım  parti  ziynet  gökçen  CHP  Kızılkeçili köyü  Alaattin Akçeşme  cinayet  2 ölü  Kuşcenneti  alkol  tren kazası  yavru  kavun  Mustafa Gürcanlar  coşkun taşkın  etüt çalışması  Müsiad  mehmet ali çiçek  gömeç  içki  ayran  MHP adayları  kayıp  kuluçka  sinema günleri  Seçim Sonuçları  Belediye Başkan Adayı  kedi yavrusu  süper amatör  kahveciler odası  çeltik  görkemli  istihdam  sağlık  sözleşme  yasak  Aşk intiharı  Kongre Merkezi  Kobi  sahte para  kırtasiye  MHP il Başkanı  Abdülhamid Erguvan 

Son Günlerin Haberleri
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler
08.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Ayvalık Firmalar
Ayvalık Ürünler
Ayvalık Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Ayvalık yerli

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi