Şifrem?
190 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık AKP Büyükşehir Başkan Adayı Yücel Yılmaz

Yücel Yılmaz

Evli ve biri kız, biri erkek, iki çocuk babası olan Yücel Yılmaz, 1975 yılında Almanya’da doğdu.

İlkokulu Balıkesir Mehmet Şeref Eğinlioğlu İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi ise Balıkesir Özel Altuğ Yurdakuloğlu Koleji’nde tamamlamasının ardından Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nde lisans eğitimi aldı.
Üniversite yıllarında, üniversite öğrenci senatosu başkanlığını yapmasının yanı sıra, Düşünce Peteği topluluğunu kurarak lisans eğitimi sonuna kadar başkanlığını yürüttü. Bir dönem İstanbul merkezli özel tekstil firmasının ithalat-ihracat sorumlusu olarak da görev yapan Yücel Yılmaz, 9 yıl boyunca Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli okullarda İngilizce Öğretmenliği yaptı.

Askerlik hizmetini Bandırma 6. Ana Jet Üssü Lisan Okulu’nda Asteğmen olarak tamamladı. Eğitim sektöründe Türkiye genelinde hizmet veren yabancı dil eğitiminde; kurs, yayıncılık ve yurtdışı eğitim alanlarında faaliyet veren Yabancı Dil Okulları'nın kurucu olan Yücel Yılmaz, ayrıca Kanada’da Dil Okulları Yönetimi Eğitimi ve İngiltere’de Oxford Üniversitesi’nde Öğretmen Gelişim Eğitimi almıştır.

Ticari hayatının bir kısmında çeşitli derneklerde faaliyet gösteren Yücel Yılmaz; Balıkesir Genç İşadamları Derneği (BAGİAD) yönetim kurulu üyesi, Balıkesir Sanayici İş Adamları Derneği (BASİAD) yönetim kurulu üyesi, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti üyesi, Balıkesir Sanayi Odası Meclis üyesi Balıkesir İlini Tanıtma ve Güçlendirme Vakfı (BALGÜÇ) Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı gibi çeşitli görevlerde almıştır. Ayrıca Özel Öğretim Kurslar, Hizmetiçi Eğitim Merkezleri, Dershaneler ve Etüt Eğitim Merkezleri Birliği Derneği (ÖZ-KUR-DER) üyesi olarak eğitim sektöründeki gelişmeleri de takip etmektedir.

Balıkesir Ticaret Odası’nda 2 dönem meclis üyeliği, bir dönem de Meclis Başkanlığı yapan Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanı olmasının ardından Ticaret Odası Meclis Başkanlığı ve dernek üyeliklerini bırakmıştır. Yücel Yılmaz, Mart 2014 yerel seçimlerinden beri Balıkesir Karesi Kurucu Belediye Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

 


-
1971664 Ayvalık haber Yücel Yılmaz 16728 inceleme

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, BM İklim Zirvesi'nde
Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Eş Başkanlığı ve Çevre Komitesi Başkanlığı görevlerini yürüten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Birleşmiş Milletler İklim Hareketi Zirvesi'ne katıldı. 
25.09.2019
Balıkesir'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yılı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
06.09.2019
Bandırma'da Elektrik Test Merkezi Kurulacak
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma ilçesinde Elektrik Test Merkezi kurulacağını bildirdi.
07.08.2019
Balıkesir'de Şehir Koordinasyon Merkezi Kuruluyor
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın ilçe belediye başkanlarının katılımıyla düzenlediği koordinasyon toplantısında, "Şehir Koordinasyon Merkezi" kurulması kararı alındı.
27.06.2019
Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Meclis Toplantısı
Türkiye Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği'nde yeni başkan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz oldu.
17.06.2019
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Balıkesir Ziyareti
Türkiye Basketbol Federasyonu heyeti ile Banvit Basketbol Kulübü yönetimi, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a ziyarette bulundu.
10.05.2019
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisinde İlk Toplantı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı.
19.04.2019
Balıkesir'de Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı
Balıkesir'de AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yücel Yılmaz ile Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı törenle mazbatalarını alarak görevlerine başladı.
09.04.2019
BBB Başkan Adayı Yılmaz, 11 Bin Kişiye İstihdam Sağlayacaklarını Belirtti
AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, tarıma 340 milyon lira yatırım yaparak 11 bin kişiye istihdam sağlayacaklarını bildirdi.
14.03.2019
Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yücel Yılmaz'a Karşılama
AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Yücel Yılmaz, kente gelişinde Değirmen Boğazı mevkisinde kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı.
01.12.2018
Kurtdereli Güreşleri'nin Tarihi Geriye Gitti
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Halk Kütüphanesinde yerel gazete arşivi taraması sonucunda Kurtdereli Güreşleri'nin 59 yıllık geçmişe sahip olduğunu ispatıyla ortaya koyduklarını bildirdi.
07.08.2018
Yangında Yaralanan Çocuk İçin Seferber Oldular
Balıkesir’in Karesi ilçesine bağlı Hisaralan kırsal mahallesindeki yangında yaralanan 3 yaşındaki Salih Altıntaş ve ailesinin feryadına Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve yüzlerce vatandaş yetişti.
30.12.2016
Balıkesir'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Türkiye Görme Engelliler Derneği Balıkesir Şube Başkanı Salih Mehmet Aslan ile makamında satranç oynadı
03.12.2016
Balıkesir'de 10 Yıllık Yol Sorunu Çözüldü
Dünyanın şehircilik anlayışına uygun, modern bir şehir planlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 10 yılı aşkındır bir çivi dahi çakılmayan TOKİ Yeni Mahalle’deki yaşam kalitesi yüksek yerleşim alanlarında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
23.11.2016
Balıkesir'de Kokoreçe Kadın Eli Değdi
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, üç kadının ortaklığında kurulan kokoreçci dükkanının kurdelesini dualar eşliğinde kesti.
29.10.2016
Balıkesir Karesi'de Yol Sorunları Çözülüyor
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sefaköy ve Toygar mahallelerinin ardından şimdi de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte Yeni Mahalle’nin 10 yıldır çözülemeyen yol sorununu çözdü.
25.10.2016
CHP'liler Bu Habere Ne Diyor?
Karesi Belediyesi'nden servis edilen basın açıklamasında Meclis toplantısını izleyen CHP Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan ve ekibinin, AK Partili Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın vizyonuna hayran kaldığı vurgulandı...
08.01.2016
Ankara'da Dualı Zırh Dağıttı
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Meclis, Genel Merkez, bakanlıklar ve bürokrasi koridorlarında 'dualı zırh' dağıttı. Milletvekilleri, parti yöneticileri ve bürokratları tek tek ziyaret eden Yılmaz, Karesi Belediyesi'nin yeni yıl eşantiyonlarını da hediye etti.
08.01.2016
Başkan Yücel’den, Başkan Ersoy’a Ziyaret
Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve beraberinde Belediye Yardımcıları Havran’ı ziyaret etti.
25.12.2015
Karesi’de Güler Yüzlü Hizmet
Hemşehrileriyle sık sık bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediye servislerini gezerek, işlem yaptıran vatandaşlarla sohbet etti.
21.12.2015
Karesi’de Çocuklar Satranç Öğreniyor
Spora ve satranç oyununa büyük önem veren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Spor bünyesinde binden fazla çocuğun satranç öğrendiğini belirterek, "Satranç hesap işidir, satrançta hamlelerinizi yapmadan önce iyi düşünüp karar vermeniz gerekir" dedi.
02.12.2015
Üçpınar Mezarlığı Modernize Ediliyor
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi kullanılmaz durumda olan Üçpınar Mezarlığı’nda incelemelerde bulundu.
01.12.2015
Başkan Yılmaz, Öğretmenleri Unutmadı
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmadı.
24.11.2015
Yunus Emre Belediyesi’nden Karesi’ye Ziyaret
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi ile birlikte ilçe olan Manisa Yunus Emre Belediyesi’nden gelen heyeti ağırladı.
04.11.2015
Başkan Yılmaz, Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi
1 Kasım seçimlerini değerlendiren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, muhalefetin kendi yarattığı bilgi kirliliği içerisinde kaybolduğunu söyledi.
02.11.2015
Alman Konuklardan Karesi’de
Karesi Belediyesi’nin kardeş şehri Schwabisch Hall’den bir grup, Başkan Yücel Yılmaz’ı ziyaret etti.
13.10.2015
Başkan Yılmaz Sabah Namazında Gençlerle Buluştu
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi, sabah namazında gençlerle çorba içip sohbet etti.
05.10.2015
Başkan Yılmaz Esnafla Buluştu
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
04.09.2015
'Kurtdere İle Birbirimize Kenetlendik'
35. Kurtdere Güreşleri’nin değerlendirmesini yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Zor günlerde bizi ayakta ve birlikte tutacak olan şey kültürel değerlerimizdir. Biz bu zor günlerde, gerçekleştirilen Kurtdereli Güreşlerimiz ile birbirimize kenetlendik" dedi.
17.08.2015
'Yağlı Güreşlerin Merkezi Olmayı Hedefliyoruz'
Yarın başlayacak Kurtdere Güreşleri müsabakaları öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hedeflerinin Karesi ilçesini yağlı güreşlerin merkezi yapmak olduğunu açıkladı.
14.08.2015
Er Meydanına Kırmızı Dipli Mum İle Davet
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir protokolünü 15 ve 16 Ağustos’ta yapılacak olan Kurtdereli Güreşleri’ne kırmızı dipli mum ile er meydanına davet etti.
13.08.2015
Bu Mahalleye 11 Yıldır Ambulans Giremedi
Adnan Menderes Mahallesi’nin 2004 yılından bu yana çözüme kavuşturulamayan yol meselesi, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz çözdü.
03.08.2015
Karesi Belediyesi’nde Bayramlaşma
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle personel ve birim müdürleriyle bayramlaştı.
16.07.2015
Kırsalda Hizmet Atağı
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyükşehir Yasası'nın ardından mahalleye dönüşen kırsal bölgede hizmet atağı başlattı.
09.07.2015
Başkan Yılmaz Gece Mesaisinde
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi Ramazan Ayı’nda gece mesaisi yapan temizlik işçilerini sahada ziyaret etti.
30.06.2015
Başkan Yılmaz’ın Teyze Acısı
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın 75 yaşındaki teyzesi Ümmügülsüm Babaç son yolculuğuna uğurlandı.
29.06.2015
Belediye Başkanını Görünce Koltuk Değneklerini Attı
Balıkesir’de 10 yıldır yürüyemeyen 62 yaşındaki Hasan Doğan’a Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz yardım eli uzattı.
02.06.2015
Başkan Yılmaz Tapu Dağıttı
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Maltepe Mahallesinde kooperatif evlerinin tapu dağıtım törenine katıldı.
22.05.2015
Karesi'de Kırsala Hizmet Atağı
Karesi Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatıyla kırsal mahallelerdeki çalışmalara ağırlık verdi.
21.05.2015
Başkan Yılmaz, 19 Mayıs’ta Gençleri Ağırladı
Gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kendisini ziyaret eden İstanbulluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine tavsiyeler verdi.
19.05.2015
Karesi Spor’da Ortak Akıl Toplantısı
Karesi Spor’un Fikir Birliği Toplantısı’na katılan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kenti yönetme konusunda olduğu gibi spor konusunda da ’ortak akıl’ vurgusu yaptı.
15.05.2015
Başkan Yılmaz’ın Makamında ’Yerel Yönetimler’ Dersi
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ’yerel yönetimler’ dersi kapsamında belediyeyi ziyaret eden 4. sınıf öğrencileriyle bir araya geliyor.
13.05.2015
Karesi’de Proje Planları Halka Açıldı
Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit eden ve projelerdeki önceliği vatandaşların istekleri doğrultusunda belirleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bağlar Sokağı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek, bölgeye yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
28.04.2015
Başkan Yılmaz Pazarcı Esnafını Dinledi
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Paşaalanı Mahallesi’ndeki Karizma Pazar yerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
20.04.2015
Başkan Yılmaz, Güne Paşa Cami’nde Başladı
Balıkesir’in tarihi Zağnos Paşa Camii’nde sabah namazıyla güne başlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, daha sonra cemaatle kahvaltı yapıp, Karesi Bey Türbesi’nde dua ederek esnafı ziyaret etti.
17.04.2015
Başkan Yılmaz, Vatandaşları Ağırladı
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kendisini ziyaret eden vatandaşlarla tek tek görüşerek, istek ve şikayetlerini dinledi.
09.04.2015
Karesi’den Kocaavşar Atağı
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şehir merkezindeki mahallelerle kırsal mahalleler arasındaki hizmet açığını kapatmak için yoğun mesai yapıyor.
08.04.2015
Karesi Mesire Alanına Kavuşuyor
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kocaavşar’daki mesire alanına ilk kazmayı vurmaya hazırlanıyor.
06.04.2015
Karesi'ye 'Sibercan' Geliyor
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Sibercan Dijital Vatandaşlık ve Bilinçli İnternet Kullanımı Projesi"ni ilçede hayata sokuyor.
26.03.2015
Başkan Yılmaz’dan Kırsala 6 Ay Sözü
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kabakdere ve Ovacık mahallelerinde kahvede vatandaşlarla buluştu, sorunları dinledi.
25.03.2015
Toplam Kayıt: 115   Sayfa: 1/3 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ] 
Ayvalık Önemli kişiler









Ayvalık Haber Başlıkları
Kuşcenneti  hamsi  deprem  MHP adayları  7 yaralı  osb  Gazeteci  minibüs  belediyesi meclis üyesi adayları  doğum  Belediye Meclisi  Belediye başkanı adayı  köpek yavrusu  motor  antandros  antik kent  Sadullah Özcan  bölge hastanesi  çit teli  yıldönümü  spor toto  işkur  domates  AKP aday adayları  tescil  Karavan Kamp  Protesto  sokak  ehem  cemal öztaylan  ikram  tohum  göçmen  Emrah Ayyıldız  kadına şiddet  Balıkesirspor  hazırlık maçı  Recep Ahmet Mercan  dinleme  operasyon  biyo çeşitlilik  ender biçki  onyedi eylül üniversitesi  nüfus müdürlüğü  Aşk intiharı  süs bitkisi  Kocaseyit Havaalanı  transfer  Dr. Arzu Kaynak  balık  Ak Parti Aday Adayı  yeni hastane  yol durumu  ziynet  planlama  gözaltı  toprak kayması  balıkesirspor-trabzonspor maçı  Kaçırılma  kamyon  telefon dolandırıcılığı  mustafa güner  susurluk  bayram namazı  kaçak kazı  mysia  plaket  seyir terası  valilik  karadenizliler  Altıeylül Belediyesi  sergi  sahte para  çocuk kongresi  ekim  hayırsever  ağaç  Dünya Balıkesirliler Günü  bakkallar odası  tarihi bina  maden kazası  bengi projesi  kaçak midye  etkinlik  manyas  peynir  çınar koyu  yumurta  kapya  Yangın  Milletvekili Namık Havutça  sanat  Ziraat Odası  chp adayı  batuhan karadeniz  okul  narkotik  milli  sarımsaklı  geri dönüşüm 

Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Ayvalık Firmalar
Ayvalık Ürünler
Ayvalık Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Ayvalık Yücel Yılmaz

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi